IZVIRNO SPOROČILO: Skabi
žanek, a je tvoj že nazaj. moj je zadnjič letal okrog trgovine z eno čokolado zanj. zdaj smo mu dolžni še več - me je zadnjič mimogrede prepričal, da sva šla kupit tak printer kot je vaš. zdaj bom lahko vrnila bone
Ja, moj možek je danes prišel domov, tako da od jutri naprej (ups, od danes naprej) zopet dela. Punca, ne delaj si skrbi, ti še kar pridi, praznih rok!!! Kaj pa je nekaj skopiranih bonov

. Za printer

, mi smo full zadovoljni, ga imamo doma in v trgovini, upam, da boste tudi vi.
IZVIRNO SPOROČILO: mavo
Zdaj smo se pa mi že toliko uvedli, da lahko mirne duše dam še jaz kakšen nasvet glede dojenčkov. Zato da bo dete fajn spalo, ne potrebujete nobenih žaubic za trebušček, masažnih oljčkov, Antiflak ali koroških kapljic, da ne omenjam še ostalih čira čara izdelkov. Mirne duše jih lahko zaženete stran. Potrebujete le televizor, plačano RTV naročnino in 2. program TV Slovenija. Naš otrok takoj zaspi, ko se začne prenos iz Državnega zbora. Ko so danes obravnavali pokrajinski zakon, se je tako fajn sprdel in nasral, da še zdaj blaženo spi .

ta je pa dobra. Tebi se pa res dogaja.
Janči, drži se, bom mislila nate in stiskala pesti za čudež

!
Joe, za uspešno opravljen izpit.
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Teta beta, mene je jerebičin mož takoj, ko je izvedel, da gremo v hišo, vprašal, katerega psa bomo imeli. Katerega? Absolutno nobenega, so mi otroc čisto dovolj, hehe. Ne ne, psa pa še dolgo ne bo pri nas.
Se tudi jaz podpišem pod tole

.
Ropotuljica, žal ti ne znam dati kakega pametnega glede tega, ker sma midva zapečkarja in se bolj skupaj držimo (ko je danes prišel po 2 dneh domov zaradi službenega potovanja, smo se cel dan cartali

). Bi pa v tvojem primeru tud jaz vik in krik zagnala.
Me pa pri mojemu razkuri to

, jaz zmorem več stvari naenkrat (sem včasih pravi multipraktik

) on pa
npr. ima Niko v rokah pred TV, se joče, on pa meni: "mami Nika joka", ja z njemu: "ja in dej ji dudo", on meni: "prinesi dudo, jaz imam polne roke"
Al sem zatežila

grem spat. Nočko

.
< Sporočilo je popravil žanek -- 23.5.2008 3:27:58 >