Barika - jaz imam pa ravno 3 poglevaja napisana. Pišem pa že dve leti, pa ni haska. Katastrofa sem, samo en izpit sem imela v absulventu, drugače vse poštimano, zdaj pa ne morem tega skupaj spacat. Čist sem ven padla, grem sama sebi na živce do onemoglosti.
Evo, tako kot da bi mene poslušal. Tudi jaz imam teorijo za diplomo napisano, zdaj ko je pa treba še kaj raziskovalnega dela naredit, se mi je pa ustavilo

. Pacam in pacam tole že celo večnost, pa nikamor ne gre. S tem da ne hodim v službo, ampak ''uživam'' status redne študentke. In mame

. Sej to je največji problem, ker sem v bistvu hkrati gospodinja, tamali ne hodi v vrtec (septembra gre, in komaj čakam), zraven nej pa še diplomo pišem

. K sreči sem bila pridna med nosečnostjo, ko sem naredila 12 izpitov (še zdaj ne vem kako mi je to uspelo, ampak takrat sem res študirala sto na uro, zraven sva se pa še selila).
V glavnem, rabila bi eno ornk brco v rit (se katera javi?

). Zdaj so mi pa še status podaljšali zaradi materinstva do marca 2009. Damn it! AMPAK namen imam diplomirat enkrat jeseni. Sej ko bo mali v vrtcu, bom imela čas finiširat

.
Tud jst grem sama sebi na živce do skrajnosti. Ko mi rata napisat kako stran, se mi zdi da sem genij vseh genijev, potem se pa spet ustavi. Madona, sem ko en pisatelj, ki rabi navdih

.
V glavnem, če pridem na srečanje, me dejte prosim mal zbrcat. Resno!