Eh, me je vn vrglo!
No, še enkrat...
Midva z Nikom sva se danes malo po parku in ob Savinji sprehajala, vmes sva šla še na sladoled, pa na gugalnico pri tenis placih, potem pa počasi domov. Nazaj grede mi je mali že v avtu zaspal, doma sem ga pa samo v posteljo prestavila in slekla, zdej pa spi.
Sem hotela še katero poklicat, če je kje v mestu, pa sem videla, da je bila že takšna ura, ko se že počasi noter, na hladno, pobegne. Ob Savinji in v parku sicer je senčka, vroče je pa vseeno. Pa nobene klopce fraj...
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR
Bi se lahko mogoče za teboj peljala, Jančika?
Ja, itak. Za uro se nisva pa nič še zmenili. Snorlax, če gremo iz Celja okoli devetih, ti je vredu? Zjutraj nimam rada, da se mi mudi, sploh če imam Vasjo doma, ko je bolj na izi narejen...
Super!

Meni tud takšna ura ful paše. Bo pa še snorlax povedala...
Naty-Taja... Ful fajn za službo!
HuAnita... Pomisli na končni "izdelek" in bo takoj bolje. Evrčki in živci pa grejo ob takih projektih, ja...

Sta mala dva že kaj bolje?
klima... Mi je doma nimamo, v avtu jo pa oba uporabljava. Js sem bila na ta račun že malo prehlajena, J. pa tud neki jamra, da ga vrat boli. Jo imava pa oba ravno tolk, da malo shladi, pa da piha gor v zrak. Si pa sploh ne predstavljam več vožnje brez klime - mi začne takoj dol tečit, če jo izklopim...
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 2.7.2008 13:57:22 >