IZVIRNO SPOROČILO: JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja
Hvala za opozorilo. Sicer pa ne vem, kdo hudiča je tak naiven, da da denar v naprej za take stvari! Jaz ga nebi, pa če še tolk govori. V današnjem času, ko je poplava takihle prevar od piramidnih sistemov, pa do iger na srečo...
Me prav zanima tale ženska v Cityju, ki pobira prispevke za kao Varno hišo v Celju. A jo je katera že srečala? Taka suha damica z zelenim vozekom in malim otročkom .. ja, če je samo prevara, me je nasrala za 5 €, če pa je res, pa škoda, da nisem dala več.
No, da slišim vaša mnenja in izkušnje.
Preberi si v današnjem Žurnalu......Ja, tudi ti si žal nasedla prevari
.
Izrecno je rečeno da Varna hiše ne pobira denarja na takšen način in naj ljudje ne dajejo denarja tej ženski.
Jao, ne berem tega cajtnga! Ji bom povedala, da naj se ne dela norcev s tem, ko jo naslednjič vidim! Mater, da ne bom tiho! Sem jo danes spet srečala. Bla je pa fora v tem, da je ona kao imela neke srečke - kuverte s kičem, ki ti ga kao otročki podarjajo. Kaj pa veš, mogoče pa je sama kaj ustanovila. Sam glede na to, da je skoz utaborjena v Cityju, ne more posla vodit. Pa čudno mi je bilo tudi to, da je bil njen moški zraven. Ma, kaj češ, vidim, da se tudi mene da nasrat,čeprav sem bila skeptična...sem ji dala.
Hoj
Jorja, sicer pa pozdravljena - vidim, da si nova Celjanka?!
Ja,
Noe - čist možno! Mater ej nobenmu več ne verjamem!! BOm raj kakmu klošarju litrco kupla, on jo bo vsaj z veseljem spil in jo res rabi!!!
O
Darja si se le javila!! Ti, jaz pa resno razmišljam, da bi dohtarco menjala - našo zate!

Pa zdej itak še uživaš na porodniški!
O še ena nova -
Cgorjanec pozdravljena!
Je bilo pa lepo danes vsi ti naši otročki na kupu!!

. Naomi bi pa kr v vitrino dala in jo gledala....taka carta je! Pa vsi ostali tudi, sam ona je tak mini proti vsem ostalim celjskim težkokategornikom! (Nika, Arsen...)
Lep pozdravček tudi vsem ostalim in se pišemo...