IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec
Ma, Jančika, ti si pa ful suhcena!
Ne vem, če se temu glih tak reče, to je bolj dober kot kamere
. Ampak ja, se pozna, da veliko tečem. Pa tule je bla tak mrzla voda, da me je kr skup potegnilo
.
Bejš, no! Tebe pa potem vedno skupaj potegne, ko te vidim v živo.... Vidiš, zaradi takilhle mamic se potem jaz sekiram --- imajo tudi 2 otroka, pa take, kot da še seksati ne znajo, kaj šele da so 2x doživele porod
Pikecpokec - če s ene motim, je pa tebe še manj...
Meggi - tudi jaz bi rabila tečaj odstanjevanja madežev
Zdaj me pa res zanima ---- sploh naš mali se uspe namazati, še preden pridemo v avto - že stakne kako smolo, šmir, kar nekaj, pa ne gre dol. Saj poskušam čimprej namočiti ali vsaj še isti dan, ampak pri meni 50 % flekov ostane. Zdja pa bosta naši matematičarki hitro zračunali, kako dolgo že imam vse cote poflekane..... Pa kar na jok mi gre, ko malemu oblečem novo belo srajčko, pa mu kdo poturi sladoled ali pa bilo kaj, mah, ta se še s kruhom uspe naflekati, da ne gre dol, res mi je škoda cot. Potem pa ju kak teden oblačim kot vojn sirote, pojirbane cunje s fleki, ampak potem pa mi je spet hudo pa bedno - šparai cote, ker jima drugo poletje ne bodo več prav....
Sem pa ravno zlagala prejle cote - pa najdem belo benettonovo majčko ful ful zaflekano

nisem videla, ko sem obešala, zdaj pa tako ne bom več dol dobila
Skratka, hotela sem napisati, da tudi mi imamo kako lepo&novo stvar, pa ni dolgo taka