IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Janeja, ce je lea shujšala pol kile je to tako kot bi jaz shujšala 10
saj bo, glavno, da je zdrava..bo pač druga tvigi
Evo točno tako kot si napisala. Punce, a si predstavljate skuštrano z -10 kg

Takšen suhec je naša Lea.

Apetit še vedno na nuli, drugače pa divjak na kvadrat. Ni mi jasno od kje jemlje energijo
Jančika, originalna ninja si

.
Glede obnove hodnika - ja, končno sva zaprla stopnišče in zdaj imamo 100% ločeno stanovanje z zgornjimi "sosedi". Ker sva imela na vseh stenah valit, je bilo treba cel hodnik 5x prekitat preden so bile stene končno gladke. Pa seveda po vsakem kitanju brušenje,... Uf, rajš ne pomislim kakšno štalo smo imeli. To je ena od dobrih strani tega, da je P. s septembrom ostal brez službe

. Če bi delal, bi imeli še danes vse po starem, tako je pa vse sam naredil. Resno razmišlja, da bo maja odprl s.p. v stilu "mojster za vse"
Bom vidla, če se mi bo dal jutri poslikat in slikco prilepit. Je hodnik res čist nekaj drugega kot prej.
Pikecpokec, čestitke za nov avto.

Jaz sem se takole veselila lani poleti. Pa še danes sem važna, ko se z mojim "novim" Peugeotom okol vozim.
HuAnita, moja dva se skupaj največkrat zamotita s kakšnimi avtomobilčki, pa žogata se rada (tukaj mi zdaj prav pride obnovljen hodnik - po novem 6m dolga igralnica

), trenutno sta v obdobju plesanja in petja, pa Jan tudi večkrat Lei kaj ""prebere",... Sicer se tudi z Lego kockami zamotita, dokler Jan uboga Leina navodila

,...