Zadnji članki

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske m...
Porod

Dijana Hrka že več kot teden gladovno stavka
Dijana Hrka, mama fanta, ki je umrl ob tragediji na novosadski železniški postaji, že več dni gla...
Aktualno
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. moj možek je na nekemu predavanju, jst pa saaaaama s čokolado
. jej, že letim!
. Pravkar sem v nulo zglancala podn v kuhinji, ker sem ob desetih zvečer uspela razbit skoraj čisto poln steklen kozarec medu. Tavelik.
Sem bila tak v šoku, da sem šele na sredi pucarije pogruntala, da imam oblečene samo gumijaste rokavice
(ravno sem namreč prišla iz bane). Škoda, da je Zajc že spal, druače bi še kako nagrado dobila
Ampka zdaj se mi po trelh sveti kot krisbaum!
Do jutri zjurraj verjetno, ko deca vstane,....
. Pismo rosno, in to glih danes, ko sta froca spala do nenormalno poznih ur (Vasja do 7.20 in Kajči do 8.30
(saj si zasluži, ker sicer tako malo spi, da je kar groza). Edino jaz sem taka ko zombi...
) in ji je podarila svoje dude. (simbolično samo dve, dve še imam skrite)...jaz sem jih sicer hotela zabrisati v smeti pa ni pustila..
.
in sva cel dopoldan tancala okoli bajte. Vse sva pograbila in spucala, pravo generalno čiščenje.
Dobila sem žulj na roki od grabelj, tamali pa razbit kolen na betonu. Toda glej! Dretje in trma sta čudežno prenehala. Frišn luft res pomaga (sploh, če si blizu avtoceste).
, samo zvečer je bil že tako utrujen, da se je dretje ponovilo. Sicer ne v takšni intenziteti, ker je bil crknjen, tako da se ni mogel dolgo dret. Po večerji in tuširanju je zaspal brez mene v sekundi.
sladkorno. V ponedeljek imam 3-urni test. In če je, na dieto
če ležim na hrbtu ne morem dihat...jao,