Hoj skuštrana - mene si pozabla za srečanje.
Snorči - jaz pa vem za enega iz Šmarja pri Jelšah - Foto Blisk. Nama je snemal in slikal za bivših 120. 000 - kolk točno je to- ene 500 eur mislim, da. Imava 2 dvd in zelo lep album. Ko boš imela nujo za it od doma -
- se oglasi po kaka jabolka in bova pogledali, če ti je všeč. Morš pa kr kmalu rezervirat. Pa Jančikin JOe tudi slika! Mi je kr žal, da nisem njega, al pa kakega od njih nabavla za poroko. Nama je en Rok (JOe ga sigurno pozna) naredu par gasilskih in takih detajlnih in so mi ful všeč! Pa sam na onem delu z gasilci je bil, tak da .... Škoda res. Na civilnem delu je pa Uroš slikal (mislim, da tudi eden iz kluba..
) in so tudi ful lepe..Za drugič vem.
Skabi, se vidi, da si matematičarka -jaz sem tudi takle imela splanirano za ploščice. Pa preštete, kolk komadov pride - so me v trgovini ful čudno pogledali, ko sem jim rekla tolk teh pa tolk teh... ponavadi pridejo z merami prostora in tam računajo, kolk približno rabijo. Midva sva potem vzela vsakih 1 km več in so točno vse ostale!
Sem jih pa tudi polagala in fugirala sama, ker...ja sem kr picajzl, kar se tega tiče.Pa trebuha nisem še imela takrat.
Janči, kaj naj rečem ... sorry, sam mi je fejst smešn.
Si te kr predstavljam, kako je teklo s tebe. Ti, kaj če bi ji kako fotko pokazala, ko z Vasjem sonožno po postli skačeta?
Jaz za emo sploh vedla nisem! ZDej sem prebrala, da je bila. Ja, res mi kronično pirmanjkuje časa. Drugače pa Pikecpokec, če so nas lahko transvestiti zastopal, zakaj nas nebi cigani. Sam ne vem pa zakaj bi bili cigani predstavniki Slovenije, če niso slovenci?! So ja narod brez svoje države, al kak že. Čeprav meni osebno njihova muzika ni čist napačna.
Maggi sožalje!
Ja, SaraAdrijana hodimo v Štore in tole tu sploh ni podobno pediatriji in tem pregledom. Sem s tamalo hodla v razvojno in vidla, da ta tu sploh ne pregleduje zadev, ki bi jih mogla. No, ja, hvalabogu, da ni nič narobe, sam kaj pa če s katerim je, in ga ne pošlje prav čas naprej? Ne vem no, ni to ravno vredu. Je pa tak, da mi še tudi nismo imeli z Marušo pri 18, pa za zobe nas še niso poslali - pri Marcelu smo dobili datum pri naši potem pa smo šli v ce.? Po moje me bodo naklincali, ker mala ima že vse zobe, pa še nismo šli. Pa kaj. Morem vprašat.
Smo pa mi vsi štirje pri isti in mi kr paše, ker vse ob enem zrihtam.
Skuštrana -
Liza bo dvojezična, sam hudiča, ko je tolk podobnih besed z različnim pomenom. Sej verjetno bodo tudi to upoštevali. Sicer pa če pišeš kako za časom so itak sploh tega ne bosta imeli. Al pridete v Slo za take zadeve?
Ja Huanitka, hvala za tolažbo.
Kaj je zdej Skuštrana, a me maš zraven al ne? enkrat sem enkrat ne... V glavnem, če ne bo kej hujšga pridem...