IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Snorlax,ha, ha...Dojim pa, dojim
To ni zaščita.
Glede na to kolikokrat je pri nas zadnje čase na sporedu henki penki je to zelooooo doooobra zaščita

.
Jančika,jaz sem cela poletja bolj kot ne samohranilka in nimam pojma kako bo to letos izgledalo z dvema tamalima, pa brez avta, ker ga bo M rabil...pa lizo moramo z avtom vozit v vrtec, kar pomeni da bo tudi ona doma...strah me je pomislit
Pikecpokec, jaz moram včasih full razmislit kako je kateri res ime

Drugače pa fajn da prideš, da končno eno Laščanko spoznam...da bom imela kaj delat cel teden v Laškem - bova skupaj kofetkale
Huanita, ma boš videla, ta mala dva bosta uživala - saj veš, ko mačke ni doma...
Zanek,mogoče pridem kaj do tebe ta teden...bi šla še katera, lahko gremo skupaj..glede na to, da bo meni malo dolgčas...
Marjana, zdej pa že nehi tule strašit pa pojdi rodit
Pri nas je bil pa danes full lep dan - ropotuljica, kje si

in smo bili kar zunaj..sem pa danes spoznala mamico, ki ima 5 letna dvojčka in še 2 letna dvojčka..in je sama z njimi, niso v vrtcu, občasno jih počuva njena mama..in sedaj, vedno ko mi bo hudo z našima dvema se bom spomnila nje in moje težave bodo izginile