Snorči, seveda bo vse OK, pa tud zbudila se boš, boš videla. Jih poznam kar nekaj, ko so po narkozi imeli občutek, da se ne bodo mogli zbuditi in jaz sem ena izmed njih.

Ko so me po porodu pri Lei dali v narkozo, da so mi sčistili posteljico, sem imela najbolj čuden občutek - se mi je zdelo, da vse slišim in vidim, zbudit se pa ne morem. Ampak to baje psiha dela! VSE BO OK! Ti se samo probaj sprostit in misli na to, da bo kmalu konc tvojih problemov.
Samo, da te je pa tale Mirena tolk zmatrala, mi pa še zdaj ni jasno. A ti jo je kaj narobe vstavila? Ker baje bi jo naj gin. čist komot odstranili sami. Jaz moram potrkat, se mi res super obnese.
Bom mislila nate, pa SMS-aj, ko boš lahko, OK?
Pri nas se pa spet ponavlja stara zgodba - po treh tednih doma je šla Lea v ponedeljek v vrtec, danes pa so nas ob 12h klicali, da ima čez 38 vročine.

Proti večeru mi je začela pa stokat, da jo ušeski bolijo. Tako, da jutri zjutraj verjetno spet dobimo antibiotik.
Pa to je za popiz

. Takoj v ponedeljek grem v Škofjo Loko po Munostim, pa če še po tem ne bo bolje, pol pa sam še znorim lahko.