Smček, baje je v Laškem ok za tamale zdej..bom šla pogledat ko pridem v Laško
me res zanima
Men se tud zdaj ne zdi v redu. Naš tamali je skakal okrog otroškega bazena in mu je tako spodrsnilo, da je padel nazaj in imel na glavi za eno malo jajco veliko buško. Pa tisti otroški baznečki so v en temen kot stlačeni

Aja, pa potem sem še zvedela, da mu ne bi smelo spodrsnit (tud če je mokro) in da bi morala tam takoj prijavit nezgodo in tečnarit in bi lahk ful pokasiral...
Darja, zakaj pa si že bila na ctg? A zaradi vip?

Jaz bom imela prvega šele v 38 tednu. Pa menda sem jaz prva za rodit (15. april), zato se ne rini naprej

Jaz tud komaj čakam, da gre ven, vsak dan težje preživim.
Huanita, mene si tud nategn... Sem ti mislila že čestitko napisat.
Shoo, hvala za namig. Bom sprobala še to, ker me res neznosno srbi.
skuštrana in Snorči, o vajinih dnevih je pa v mojem stanju preveč napeto brati, kaj šele , da bi jaz zdajle kaj takega doživljala... star čebelji pregovor pravi: Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha (saj se še spomnite Maje in Vilija, a ne?), tak da se ne preveč sekirat.
Jerebica, jaz se v 7. mesecu nisem več kopala. Imam že brez bazena preveč glivic

Samo vseeno ite - veš kak ej blo meni fajn, ko sem se po ležalniku raztegovala, moj (ki sploh ne mara vode

) je pa s tamalima letu po toboganih pa po reki, pa v valove je moral skakat.
Moji trije so pa sami jajčke pobarvali (ni dosti manjkalo pa bi še svoje, tak so se napacali zraven

)
Huanita, kaj pa je s tisto službo za nedoločen čas?
Babe, a je normalno, da mi je 3 tedne pred PDP spet tako slabo kot na azčetku? Pa čist vso energijo mi je pobral, komaj se zjutrj iz postelje zvlečem, da tamala zrihtam. Potem pa kar poležavam (kolikor se da ob triletniku), pa vse me boli. a lahk imaš poporodno depresijo že pred porodom?
Vse skupaj lepo preživite (in doživite) praznike!