writing-img

RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!

clock-img

13.01.2008, 17:20

clock-img

jerebica

pencil-img

165

hojla, tudi jaz se bom nacrtala, bolje pozno kot nikoli. Nekaj vas že poznam iz srečanj ostale pa upam, da se se še spoznamo, saj bo kmal pomlad, pa bomo primartinčkali iz svojih lukenj.
Jaz sem iz Levca Imamo Maksa(4 leta), kamlu(junija/julija) pa dobimo še eno bibo.

Žanek: Upam da kmalu prideta iz Rima

Skuštranka: Maks že hodi 3 leta v vrtec, pa še vedno ne dovoli da kaj tam pustimo.

Naty-Taja: bravo za službouser posted image

Janeja; Tinkamiška: Tole s kozim, Maksu jih pa sploh ne rata dobit upam, da jih ne bo ravno takrat dobil, ko bomo imeli malo bibo. Čimprej se pocajtite.

Pa poskusim še jaz z našimi fotkami:
Maks ko je še imel kravžle
http://jerebica.shrani.si/

in sedaj jih noče več imet
http://jerebica.shrani.si/

clock-img

13.01.2008, 17:23

clock-img

jerebica

pencil-img

165

okej tole s fotkami mi ni ravno uspelo, obljubim da se naučim.

clock-img

13.01.2008, 17:46

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ok, tole je pa že smešno. Tudi danes naju je dež dobil user posted image  Mah tole vreme je tudi ena beda. Komaj čakam, da bo spet lepa pomlad.

clock-img

13.01.2008, 19:40

clock-img

smrček

pencil-img

699

Madonca, čveke...... sam en dan nisem brala pa ste kar tri strani naklofale.

Vsem hvala za čestitke. Včeraj smo bolj na kratko praznovali, ker bo ta večja žurka v soboto na Anjin rojstni dan.

Žanek, vso srečo in naj bo vse hudo hitro pozabljeno.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

clock-img

13.01.2008, 20:41

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

jerebica, zdej mi je kapnilo katera siuser posted image , držim pesti, da maks ne faše koz ravno, ko se vam pridruži mala biba. sicer pa je zadnjič jančika priložila en link, kjer pušenjak odgovarja, da je novorojenček zaščiten s protitelesi, če si ti prebolela kozeuser posted image ne vem pa kako je s tem v praksi...

pozdravček tudi vsem ostalimuser posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

13.01.2008, 22:02

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

smrček ---  user posted image user posted image user posted image   si navdušila, povsem sproščeno in suvereno!!! user posted image user posted image user posted image

žanek - je že kaj?

Dobrodošle nove članice debatnega kluba. user posted image

Zdaj pa me tamle čaka nekaj mamljivega, česar se moram lotiti.... Zadnje dni sem imela za izgovor M, zdaj pa se bo le treba lotiti zadeve....
kup cunj za speglat, ene trije stroji me tako rajcajo, da ga grem dokrajčit!user posted image

clock-img

14.01.2008, 05:16

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Jutro!

Preden šibam v službo, vas samo pozdravim.user posted image

A katera ve, kaj je z Žanekom? Je še user posted image ali user posted image +user posted image ?

L.p.user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

clock-img

14.01.2008, 06:11

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Evo še moj pozdravček pred službo...sem mogla pogledat, če je kaj novega z Žanči.

MONTIGNAC

clock-img

14.01.2008, 07:18

clock-img

adrijana.sara

pencil-img

839

Dobro jutro!

user posted image  sma spravili v službo, zdaj se pa še midve zrihtama, najema in gremo štartat z vrtcem.

Tud mene firbec kako je z Žaniko... pa me bo očitno še naprejuser posted image . Pridem pokukat ob priložnosti.

LEP DAN!

clock-img

14.01.2008, 09:50

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Še ena ki firbca kako je z zanekomuser posted image Naj jo katera pokliče kaj se dogajauser posted image

Mene danes bilo pisker za popenit...zunaj pa lep dan...in ni vrag, da bom šla ven pa čeprav prehlajena ko user posted image ...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

14.01.2008, 11:26

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Včeraj zvečer ob 21.21 je Žanek rodila Nikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To je pa vse, kar vem zaenkat.

A smo rekle, da bo pupauser posted image !

clock-img

14.01.2008, 11:55

clock-img

adrijana.sara

pencil-img

839

user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ZA MALO NIKO! Pa hitro okrevanje in pridno, ter zdravo dete, ti želim Žanek!

Evo, pa je dan še lepši, pa še sončenuser posted image . Midve sva bili v vrtcu, smo se dogovorili za počasno uvajanje, glede na to, da imamo možnost. Jutri ostane tam za eno uro, ker imam jaz razgovor. Drugače se je pa takoj vklopila in veselo raziskovala kaj vse imajo tamuser posted image  .

clock-img

14.01.2008, 13:10

clock-img

marjanaR

pencil-img

358

user posted image user posted image user posted image Žanek in tvoja pikica. Srečno!

clock-img

14.01.2008, 13:37

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Žanek!!!! user posted image user posted image user posted image
Čestitke za princesko!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2008, 14:20

clock-img

shooo

pencil-img

728

ČESTITAMO ŽANEK!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.1.06-Neža
21.4.08-?

clock-img

14.01.2008, 15:30

clock-img

Anonimen

Čeprav Žanek osebno ne poznam, me je vseeno močno zanimalo kako daleč je njen odločilni trenutek in kako je z njo in njenim detecem. Evo, malo pofirbcam in vesela novica je tu!!! Bravo!!! user posted image user posted image user posted image

ISKRENE ČESTITKE Žanek za pupo Niko!!! user posted image user posted image user posted image Vse dobro in srečno!

clock-img

14.01.2008, 16:08

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Mal rpehitro čvekate za mene. Nekaj dni em ni gor in vam sploh ne morem slediti. Prebrala sem azčetek in konec in  BRAVO ŽANEK!!  Kje bodo pa zdaj žurke? user posted image

Aja, Huanita na začetku - jaz bi šla rodit pred smrčko, če smem ? user posted image  

Pri nas sta oba tamala okužena s streptokokom- če kdo rabi, vabljeni!

clock-img

14.01.2008, 16:16

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

tudi jst ne poznam žanek osebno, ampak čestitam pa vseeno iz srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

14.01.2008, 17:23

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Čestitamouser posted image user posted image zanek...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

clock-img

14.01.2008, 18:03

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Žanek, čestitke tudi od mene! user posted image

Mi smo pa danes imeli zelo lep dan in smo bili kar nekaj časa vzunaj. Sonček je tako lepo grel.

clock-img

14.01.2008, 18:20

clock-img

smrček

pencil-img

699

user posted image user posted image user posted image  Čestitke, Žanek in veliko lepih trenutkov z malo Nikouser posted image

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

clock-img

14.01.2008, 18:21

clock-img

ajja

pencil-img

513

Bravo Nika, bravo Žanek! user posted image user posted image user posted image

Midva z Žigom pa sva bolana.user posted image  Sem se nalezla od ta malega, driska pa želodčne težave.... Upam, da čimprej mine.

clock-img

14.01.2008, 18:34

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mi smo tudi bili danes doooolgoooo zunaj, smo šli na spehod po lungomare v Opatiji, pol pa še jestuser posted image da ni bilo treba kuhatuser posted image

punce, a ve katera kak dober recept proti kašlju? liza full kašlja, danes ni šla v vrtec, jutri bo pa šla..imamo smrekove vrđičke, pa še en sirup na bazi medu,propolisa in timijana...kaj ji še naj dam?

clock-img

14.01.2008, 19:09

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

BRAVO ŽANEK!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

clock-img

14.01.2008, 22:20

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Žanek, čestitke ob rojstvu hčerkice Nike!user posted image user posted image user posted image Seveda, pa čestitke tudi očku in velikemu bratcu!user posted image

user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem