writing-img

RE: Dajmo eno rečt (pomagajte mi)

clock-img

11.01.2008, 19:31

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Pri nas je tako, da sem jaz botra bratovima dvema otrokoma, bratova žena pa je botra moji hčerki. Problem rešen!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

11.01.2008, 19:53

clock-img

Anonimen

Nisem prebrala nobenega odgovora, samo tvoj uvodni post. Tako bi ti rekla: s tema tvojima prijateljema nekaj ni sto procentno  vredu, ker noben "noramlen, kultiviran" člvoek se ne ponuja naokoli za botra, ker kao biti boter je čat, ki ti jo izkažejo. Samega sebe pa ne moreš ponujat za to, da imaš "častno" vlogo, ampak moraš biti izbran. Zdaj a samo zato, ker si ti botra njeni punci hoče biti ona tvojemu otroku? Ali si ji kdaj dala kaj napomnit, da bo ona botra pa tvojemu? Mislim, kr neki. Ne, na skrivaj zaradi njiju jaz ne bi dala krtsit, brezveze...kdo pa bo boter punci? Isti kot Črtu? Če je tako, potem enstavno povej, da želiš, da sta ista kot bratu, botra tudi sestri. Ni panike. Ali pa izberi pač koga drugega iz žlahte in reci, da se ti tako zdi bolj prav, da je pač nekdo od žlahte. Če bo potegnila surlo, jo naj, nimaš kaj prida pomagat....zdaj grem pa brat nazaj.+, da vidim, koliko sem ga bisknila.

clock-img

11.01.2008, 19:59

clock-img

Anonimen

zdaj grem pa brat nazaj.+, da vidim, koliko sem ga bisknila.

U, nič, samo povzela vse skupaj. Bravo zame.

Drugače pa ja, je težko povedati nekater stvari, a ne rahojka, midve že veva. Madona, pa kdo bi si mislil user posted image

clock-img

11.01.2008, 20:17

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

ne razumem zakaj sta šla k njim za botre, če se ne počutite dobro v njihovi družbi, jim ne zaupate...se jim tudi takrat niste upali rečt ne?

clock-img

11.01.2008, 20:54

clock-img

VesnaLana

pencil-img

189

Če bi ena tvoja kolegica želela bit botra, potem je verjetno tvoja dobra kolegica in moje mišljenje je, da se med sabo razumete, zato naj bi ta tvoja kolegica MORALA razumeti, da bo boter-ica tvojemu otroku oseba, ki ga bosta vidva z možem določila. Če tega ne sprejme, da ne bo ona, NI tvoja kolegica in ni vredna, da zaradi tega otroka krstiš na skrivaj. To naj bi bil lep dogodek in nikakor nekaj kar bi skrivala.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem