writing-img

RE: MOJA SNUBITEV

clock-img

14.01.2008, 19:33

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

AL bina:

In ne zaradi mene glupe ni treba brisat, jaz nisem nič užaljena. Bom že vrnila ob priliki

Ti kar daj. Sicer pa sem jaz to sedaj tebi vrnila tak da sma si kvituser posted image

clock-img

15.01.2008, 01:01

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Skratek46 lepouser posted image ...lep parček sta...

iva01 verjetno misliš tole http://www.youtube.com/watch?v=fkY_I_kS2Ok ...ta reklama je res dobra jauser posted image

Lp

clock-img

15.01.2008, 07:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miniko

AL bina:

In ne zaradi mene glupe ni treba brisat, jaz nisem nič užaljena. Bom že vrnila ob priliki

Ti kar daj. Sicer pa sem jaz to sedaj tebi vrnila tak da sma si kvituser posted image

No, zdaj mi pa prosim samo še link nalimaj, da vidim, kje sem jaz tebi rekla, da si glupa. Lepo prosim.

clock-img

15.01.2008, 08:29

clock-img

A & T

pencil-img

349

skratek46 - če bi me moj zasnubil na tak način, bi bila srečna in ne bi se ozirala na komentarje drugih, glavno je tisto, kar čutita vidva in le to šteje, jaz vama želim vso srečo v ljubezni in zakonu. Tvoj je vložil veliko truda in čustev v ta filmček.

Mene je moj mož zasnubil na moj 28. rojstni dan, ko sva se peljala z novim avtom, ki sva ga tisti dan kupila, proti domu. Bila sem najsrečnejša ženska na svetu.

Cao...

clock-img

15.01.2008, 19:34

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

Al bina:

No, zdaj mi pa prosim samo še link nalimaj, da vidim, kje sem jaz tebi rekla, da si glupa. Lepo prosim.

Sem spremenila nick. Tak da ti nemorem izdat kdaj si mi kaj takega rekla. Si pa mi. Kaj takega ne pozabim. Je pa res da si velikokrat nesramna in ne samo do mene! Sicer pa me ne zastopi narobe ne mislim nič slabega.

clock-img

15.01.2008, 21:02

clock-img

Anonimen

Midva sva se zasnubila v McDonaldsu v Osijeku s polnimi usti hamburgerja in pomfrija. Pa bo verjetno gveralo.

clock-img

15.01.2008, 21:15

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Romantično!

Mene je moj najprej vprašu, da vid če se sploh splača prstan kupt user posted image .

Glede tiste debele ženske. Mislim, da je tam povedal, da jo bo ljubil tudi če postane takšna kot ta gospa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem