writing-img

RE: Oktober 2008

clock-img

10.02.2008, 20:06

clock-img

Miška75

pencil-img

10

user posted image user posted image čestitke, čestitke še z moje strani!user posted image

clock-img

10.02.2008, 20:07

clock-img

NastyGirl

pencil-img

60

Hvalauser posted image
kar se tiče pa moje user posted image , sva meli kr na iste datume M in na isto časovno obdobje. Se pravi, zadnjo M sem imela 8.1., moj cikel je na nekje 32 do 33 dni, več ti pa ne vem povedatiuser posted image
Gre za mojo prvo user posted image in se še učimuser posted image

Aja,pa še rok imava na isti datumuser posted image 15.10.,ne?

clock-img

10.02.2008, 22:02

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

ohjoj saj res ... pol smo ap midve enako user posted image  user posted image user posted image user posted image .... ja jaz sem upisana da imam PDP 18.10. ma se mi zdi da je par dni prej ...bomo videli kaj bo rekla G. v sredo ...sicer ne bo še nič videt bo treba verjetno še mal počakat ma bo...kdaj imaš pregled??

clock-img

10.02.2008, 22:18

clock-img

blanka1

pencil-img

145

četitke vsem novim user posted image in lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image .
Vidim, da vas je kar nekaj ki smo prvic user posted image . Mislim da se bomo se kar veliko pogovarjale!
Uživajte in upam da brez slabosti!

clock-img

11.02.2008, 07:10

clock-img

sarcy21

pencil-img

920

IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

svečka...jaz sem zračunala tvoj PDP pa mi je pokazalo 26.9....kako si računala?

drugače pa vidim da nas je kar neki k imamo PDP približno enak....user posted image user posted image user posted image

škorpjonka...kako pa da imaš konec meseca PDP? koliko časa siuser posted image ?

Hehe na moj rojstni dan

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

clock-img

11.02.2008, 07:11

clock-img

sarcy21

pencil-img

920

Hehe sedaj smo pa že 3 okoli 15.10 user posted image

clock-img

11.02.2008, 07:12

clock-img

sarcy21

pencil-img

920

Me veseli da se je naš seznamček kar malo povedal vse novim nosečkam čestitam 

clock-img

11.02.2008, 09:29

clock-img

sandrca

pencil-img

75

Ojla punce,

vzamete še mene v vaš klub??

Pred eno urco, sta se tudi meni po vseh sumih in znakih na babycheck-u pokazali dve črtici. Tole bo naš tretji user posted image in tretja user posted image .
Zadnjo M sem imela 2.1., torej sem si nekako naračunala PDP 7.10.

Trenutno imam še malo mešane občutke, ker je bilo "nepričakovano" user posted image . Zanosila sva ob zaščiti - izstopiti eno postajo prej. user posted image user posted image user posted image No, pa saj ne morem reč, da nisem vesela, sam mal sem še v šoku user posted image user posted image

Popoldan pokličem gin, da dobim datum prvega pregleda.

http://sandrcap.moj-album.com/

http://mojeigrarije.blogspot.com/

clock-img

11.02.2008, 09:53

clock-img

Pikica5

pencil-img

925

Jutro oktoberčice moje user posted image

kako ste kaj?

Sandrica in vse ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz danes kličem G, brrr prav nič mi ni, jaz po 4 pozitivnih testih še vedno kompliciram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim

clock-img

11.02.2008, 10:32

clock-img

smeja2

pencil-img

353

jaz tud, jaz tud :)
Ne morm verjet....ful mešani občutki.
Prejle sm nardila test in je jasn + user posted image user posted image

Doma imam še enega škratka, ki je septemberček 2005.
Zadnj M sem 9.1. tko da sm jaz tud tam okol 15.10.
Drgač mi ni nič slabo...mogoče malo, pa še to verjetn zarad psihe :)
V prvi nosečnosti je blo vse ok!!
Sam zdej upam, da se ne bo tak velikan rodil, ker Tim je imel 4,5 kg user posted image
Glede špikanje pa vam ni treba nič skrbet! Čim manj se sekirite pa bo vse ok!
Aja a jemlete folno kislino?Jaz bom mogla zdej v nabavo pa ne vem kaj nej si kupim?Kakšen predlog?
lp
Maja

clock-img

11.02.2008, 10:50

clock-img

Pikica5

pencil-img

925

Smeja2 čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2008, 10:51

clock-img

vianne

pencil-img

714

Pozdravljene moje oktoberke!!! Kako ste? Počutje je verjetno O.K.
Jaz sem O.K. Na momente čutim topo bolečino kot pred m. drugih znakov pa nimam. Edino prsa mi "nihajo" ... enkrat so bolj boleča in bolj polna predvsem v večernih urah, zjutraj pa so moje "stare" joškice. A se vam tudi tako dogaja?
Glede folne kisline sama uporabljam tifol. Sem se odločila zanj ker ima samo folno kislino brez drugih vitaminov. Manj kemije boljše je, vsaj zame in skušam ostale vitamine pridobiti s sadjem in zelenjavo. Ga pa zaužijem 2 x na dan in sicer zjutraj in zvečer. Se bo pa verjetno vsaka po svoji pameti odločila in tako je tudi prav.

clock-img

11.02.2008, 10:53

clock-img

NastyGirl

pencil-img

60

Pozdravček, drage moje oktobrčice!

full, full sem vesela, da se nabiramouser posted image in držim pesti za vse vas.
Midva sva že v 5. tednuuser posted image

Se kaj drugače počutite?

Pikica5, črtica je črticauser posted image In vse, ki ste na istem:)

clock-img

11.02.2008, 10:55

clock-img

vianne

pencil-img

714

Jaz bi samo preverila če računam prav. Tedne nosečnostu računam od prvega dne zadnje m., ki sem jo imela 10.01. in sem si izračunala, da sem v 4t in 5d. A mislim prav?

clock-img

11.02.2008, 10:56

clock-img

Pikica5

pencil-img

925

Kolikor vidim skor vsako boli trebušček na čase, potem zgleda da je to res normalouser posted image  mene še edino skrbi tisti rjavi izcedek od soboteuser posted image

Jaz sem tudi v 5 tednu, še malo pa gremo v šestega user posted image

clock-img

11.02.2008, 10:57

clock-img

Pikica5

pencil-img

925

Vianne jap prav imaš user posted image

clock-img

11.02.2008, 11:07

clock-img

smeja2

pencil-img

353

ja sej verjetno je res najbolj samo tifol jemat
v prvi nosečnosti sm ga jemala pa ga bom tud zdej verjetn
se strinjam s tabo - čimmanj kemije!!!

clock-img

11.02.2008, 11:11

clock-img

NastyGirl

pencil-img

60

meni je dala v lekarni nek Tifol z dodanimi vitamini. Joj, načeloma ne verjamem v te stvari, teta od mojega (sestra na prodniškem oddelku) pravi, da je to modna muha...No, jem pa vseeno vsak dan eno.

clock-img

11.02.2008, 11:33

clock-img

škorpion

pencil-img

183

Ojla!

Da se vam na hitro javim. Jaz nimam nikakršnih znakov nosečnosti tako da mislim da smouser posted image , kajti naredili smo že 3 teste pa je pokazalouser posted image .

sveča: ti si spraševala zaradi dvigovanja, moja hčera je težka 10 kg in kaj naj naredim drugega kot da jo dvignem, saj je komaj stara 5 mesecev. Kar se pa tiče tvojega PDP pa sem zračunala6.10 imam pa takšno tabelo kot G. Tako da mislim da je točno. Najbolj točno pa ti povedo na nuhalni če boš šla. sanje2; jaz tudi še nisem začela jemati folne kisline bom pa začela takoj ko se posvetujem z G. Kupila pa bom najbrž tifol tako kot pri prvi user posted image .

vianne; po mojih izračunih si ti sedaj v 5 tednu in PDP je 18.10

clock-img

11.02.2008, 11:37

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

....o punce vidm da ste se kar razpisale ....
sandrca.....smeja2....najprej čestitke vama user posted image user posted image user posted image  bravo....

...drugače ...??ja glede tifola ga jaz tud pijem zdaj mesec dni .... ko sem bila prvič user posted image  mi je dala G neki bolj močenga podobno tem tabletam pa se ne moram spomnit kako so že bile ..... no itak se je pol slabo končalo user posted image  .....
tokrat bo bolje user posted image user posted image user posted image ....
...ja v trebuhu pa še kar špika .... mene pol drži en čas in pol je spet bolš....
sem opazla da ko imam poln mehur me trebuh ne boli....ko grem na wc lulat pol so spet prisotne bolečine...a ima ktera ist problem???

clock-img

11.02.2008, 11:39

clock-img

NastyGirl

pencil-img

60

Talcy, men je dala v lekarni neke druge tablete, ne prav tifol...Zdej me je pa strah, da ni ok to...
mene tut kar naprej neki špika in na wc nenormalno tiščiuser posted image

clock-img

11.02.2008, 11:44

clock-img

vianne

pencil-img

714

Naše stare mame in mame niso imele Tifola, pa so kljub temu zdrave otroke rodile. Pa verjetno katere ženske po svetu tudi niso o vsem tako obveščene kot me pa je z otrokom ravno tako vse O.K.. Npr. afričanke (da ne bo pomote, ne vse, vemo katere mislim) nimajo skoraj kaj jesti, da o zdravi prehrani ne govorimo, pa tudi rodijo normalne otroke...
Tako, da mislim da gre pri našem primeru veliko tudi za zaslužek... toda jaz ga tudi jem... kaj pa vem na koncu nisi pameten. Moj g. je močno priporočil jemanje folne kisline tako da vse ne more biti za lase privlečeno.
Pa če imaš tako organizirano prehrano kot jaz v službi, kjer imamo menzo in si drugega ne moremo privoščiti, saj za malico ni izhoda (ni izhoda vseh 8 ur razen z dobrim razlogom to pa je zdravnik, urejanje papirjev na raznih uradih), po pisarnah ne smemo jesti...(pa delam v eni najbolj dobro stoječih firm v Slo. v računovodstvu), verjetno je pametno vzeti kakšen tifol, glede na to da vemo kakšna hrana se kuha v menzi (beri vse iz vrečke od juhe, krompirja, raznih mineštric...)Verjetno si malokatera lahko privošči pet lažjih obrokov na dan pa še zdravi naj bodo, polni sadja, zelenjave... če pa delaš od 7 do 16 ko prideš domov pa je pozna ura....

clock-img

11.02.2008, 11:47

clock-img

vianne

pencil-img

714

IZVIRNO SPOROČILO: škorpion
vianne; po mojih izračunih si ti sedaj v 5 tednu in PDP je 18.10

Ma kako v 5 tednu? Malo razlage prosim ker ne razumem user posted image . Če pa bo  PDP 18.10. bo pa na rojsti dan od mojega user posted image .   user posted image user posted image user posted image   No glede PDP pa nisem dosti falila jaz sem si izračunala 17.10.

clock-img

11.02.2008, 11:49

clock-img

vianne

pencil-img

714

IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*
sem opazla da ko imam poln mehur me trebuh ne boli....ko grem na wc lulat pol so spet prisotne bolečine...a ima ktera ist problem???

oh pri meni pa je ravno obratno. Ko izpraznim mehur je bolje in je manjša bolečina.

clock-img

11.02.2008, 11:55

clock-img

NastyGirl

pencil-img

60

Jaz sem v 5. in mam PDP 19.10

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem