IZVIRNO SPOROČILO: peetra
REcimo da greva s fantom v OLUDENIZ ali FETHYE - ta aranžma dobiva na Sončku ali kakšni avstrijski agenciji.
S katerega kraja potem lahko greva na izlet v Pamukalle in Dalyan in ta safari ki si ga omenila?
In koliko stane (približno) vsak od teh izletov?
Probližno kolik bi naju prišel aranžma v agenciji (polpenzion je čisto dovolj, hote s 3* pa prav tako)? Datum pa je lahko od konec junija do konec avgusta za dni.
Najlepša hvala za odgovor. lp
Ja Uludeniz je v bistvu plaza v blizini Fethiye... Fethiye pa je malo obmorsko mestece...od tam gres lahko na katerikoli od teh izletov..
Koliko stane pa ne vem... mi smo sli takrat v eno tursko agencijo vzeli na vsake 2 - 3 dni nekaj in dobili potem se celo popust. Ne vem koliko bi to bilo danes, ker mi smo bili na tem koncu pred 7 leti..
Vem pa da ni bilo ne vem kako drago..Morda najdem kaj na netu pa nalimam kak link, kok kej stane...
Evo nasla nekaj:
http://www.tourboxantalya.com/eng/excur/fethiye.htm Mislim pa da se da dobiti veliko ceneje...
No drugac pa Bodrum je tudi zelo lep tam imate na ogled grad... je pa zelo blizu do Ephesusa, ki pa je res vreden ogleda. Cudovito!!
Iz Bodruma so tudi Pamukale blizu...
Aja iz Fetheiya greste lahko tudi z ladjo na grski otok Rodos in to kot enodnevni izlet... Fora je le da ce stte si nabavili vizo za Turcijo za enkratni obisk morate potem kupiti vizo ponovno... tako, da na to mislite ze ko prvic kupujete vizo..
Tudi Marmaris je zel lep in dobra izhodna tocka...
Toda prednost dajam Fetheiyu zaradi Oludeniz in pa ker je res ze samo mestece nadvse zanimivo...tudi tise grobnice v stenah imajo vendar manj velicastne kot v Dalyanu...
No ce kerega zanima se kak drug del Turcije lahko kaj povem vendar se mi zdi da vas bolj zanima za poletje in kopanje...
Drugace pa Crno morje ni primerjave z sredozemskim se posebej Egejski del.
Aja se vprasanje o agenciji.Mislim da Soncek trzi Avstrijske programe od TUI in Guleta...