writing-img

RE: Julijke 2007 ( 4.del)

clock-img

03.02.2008, 22:07

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Vidim da se pogovarjate o suhi koži.
Jaz zadnje dni pri Živi opažam, da ima na večjih mestih po telesu suho kožo, ko neki lišaji. Eno mesto je pri okici, na vsaki nogici in na rami. So pa to mogoče cm x cm veliki flrkci
Le kaj bi to bilouser posted image

ne vem... user posted image  Anžej je mel rdeče flekce, ni bla tko zlo suha koža... A si probala z bepanthenom namazat?

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

03.02.2008, 22:13

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

tejči lahko noč. tud jest grem počasi proti spalnici, sm prov čudn zaspana.

prijetno spanje, luštne sanje vsem!

clock-img

03.02.2008, 22:16

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Vidim da se pogovarjate o suhi koži.
Jaz zadnje dni pri Živi opažam, da ima na večjih mestih po telesu suho kožo, ko neki lišaji. Eno mesto je pri okici, na vsaki nogici in na rami. So pa to mogoče cm x cm veliki flrkci
Le kaj bi to bilouser posted image

ne vem... user posted image  Anžej je mel rdeče flekce, ni bla tko zlo suha koža... A si probala z bepanthenom namazat?

Ne še. So mi že svetovali, sem v soboto pozabla kupit, pa sem najman 3x šla mimi lekarne.user posted image
Bom jutri nabavlauser posted image

clock-img

03.02.2008, 22:25

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

kaj, a zdej bom sama s kokakolo in smokiji tu ostala, al kaj?

user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2008, 22:27

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

kaj, a zdej bom sama s kokakolo in smokiji tu ostala, al kaj?

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem šetu, samo ne več dolgo.user posted image   Mi že malo oke skup lepiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2008, 22:28

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

men pa želodec od smokijev user posted image user posted image

joj, res bi mogla it spat..... user posted image

clock-img

03.02.2008, 22:31

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Jaz sem še tu

Ve da na klor pa na obroč sploh nisem pomislila, jaz pa sem ji šla enaki obroč kupit. Bom v glavnem probala, s tem linola fet oljem, mala pa je obsojena fredov obročuser posted image

clock-img

03.02.2008, 22:36

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Babike, lahko noč.user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2008, 22:36

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

pupi sej v bistvu skoraj nima direktnega stika z obročem, ker ji dajo notri še eno peno, ker so naše take manekenke user posted image  (pa so presuheuser posted image ) in mogoče ji tista pena ne odgovarja user posted image  ne vem.... sprobaj zdej malo fredov obroč....user posted image  pa če je ne boš kopala, boš hitro lahko poštudirala, al je od obroča al od vode....

nič babike, šibam spat user posted image user posted image user posted image

nočko!user posted image

clock-img

03.02.2008, 22:43

clock-img

pupi

pencil-img

1775

lahko noč

Se vam še jutri javim predno grem, pa da julij zaželim vsega lepigauser posted image

clock-img

04.02.2008, 00:35

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Češnca, geslo pofavoruser posted image .
Freycha, ja Pregomin je tudi na bazi soje. A ga lahko pije tudi večina alergikov na sojo, ne pa vsi.
Tini, Pregomin in SOM, ki sta oba na bazi soje, sta adaptirana otroška mleka, primerna za dojenčke, medtem ko ostala sojina mleka, kupljena v tetrapaku, niso adaptirana in kot taka baje naj ne bi bila priporočljiva pred 2 letom.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: madejka
Obup od obupa tale Emauser posted image Kaj če mi letos ne bi šli na Eurovizijouser posted image

Sem takoj za. Dajmo jo raje špricat.user posted image
Tejči, držim pesti, da bo na UZ vse ok.user posted image user posted image user posted image
Iiiii, Živa, kaka lepa pika poka!user posted image
Pa, Klara, lepi zajček!user posted image
zvesta, user posted image user posted image user posted image . Pogrešam te!
SANEK, moji trije imajo vsi take suhe fleke, kot jih opisuješ. Isto po rokah in nogah. Jaz jih mažem z Linola Fett kremo, pa se kar lepo porihta, samo česčas se spet pojavijo. Mi jo je priporočala P. Je pa to suha koža.

Ko smo že ravno pri koži, Juliji so se pred tednom po obrazu okoli ust pojavili rdeči fleki in pikce, pa ji še sedaj niso izginili. Zjutraj so bolj rahlo vidni, zvečer pa ful. Pojma nimam, kaj bi to bilo. Me spominja na kako alergijo, ma nimam pojma, kaj bi ji škodilo. Jutri imava cepljenje, pa bomo videli, kaj bo P povedala na to.

Za konec pa še nekaj današnjih utrinkov. Faraon, pikapoka in Mini se predstavijo:
user posted image
user posted image

clock-img

04.02.2008, 08:04

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

dobro jutro babike!

kar se včerajšnjega pogovora o tuširanju tiče, sem včeraj pozabila povedat, da obstaja iz blaga ribica, ki se jo da na tuš, da ko držiš tuš v roki, držiš ribico. Pa mrežico ima, čez katero voda teče, pa verjetno bolj nežno teče. Sem jo ravno včeraj od tašče dobila, samo sem čisto pozabila omeniti....

rumba mene je alergologinja kar malo kregala (češ, kako sem nepodučena), da izraz adaptirano mleko pomeni, da je iz kravjega mleka prilagojeno za otroke. Zato Pregomin, SOM in Riževo mleko niso adaptirane formule, Aptamil, Novalac, itd... so pa adaptirane formule user posted image user posted image user posted image  sej sam tolk v vednost, da ne boš tako nepodučena, kot sem bila jaz user posted image user posted image user posted image
Tamali trije so pa cukrčki user posted image user posted image user posted image user posted image

Julij vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2008, 08:09

clock-img

baja*

pencil-img

2454

jutro :)

mali me je vrgo iz spalniceuser posted image  no saj drugače ja bla pa kar lepa nočkauser posted image

Uf, kolko je te alergije pri malih pikcih, bogi revčki maliuser posted image , rene je na srečo ni fasaluser posted image  in upam seveda, da tak ostane. Jaz jo imam na živalsko dlakouser posted image  

češnca še meni geslo plisuser posted image
zvesta pa ne no, a je to res edina rešitev?user posted image  Ni isto brez tebe...
pupi uživaj na dopustuuser posted image  frajerkauser posted image  user posted image
tejči tudi jaz bom danes držala pesti za Lariso!user posted image
freycha sem te že večkrat mislila vprašat, kako je zdaj z Ditinim polivanjem? A je zdaj bolje, odkar je GH?
Kaki lepi mali pusteki hrustekiuser posted image user posted image user posted image user posted image  naš bo pa za pusta priden fantekuser posted image user posted image user posted image
julij vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte!

clock-img

04.02.2008, 08:11

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

Julij 

user posted image

naj se ti uresniči vsaj 90% želja.

clock-img

04.02.2008, 08:14

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

baja v bistvu veliko veliko manj, samo ji še vedno odleti iz ust. Tudi gosta hrana, ko se v želodčku razredči, pa se kaj napne, pa ven uide. Ampak je tega vseeno veliko manj. Hvala bogu!!user posted image

clock-img

04.02.2008, 08:29

clock-img

baja*

pencil-img

2454

freycha supercauser posted image user posted image user posted image  samo, da ni refluksuser posted image

Kaj ste dale malim poleg polente? Rene zadnjič ni bil glih navdušen...

clock-img

04.02.2008, 08:36

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Julij, kaj naj ti rečem... želim ti vse kar si sama želiš in še večuser posted image user posted image user posted image

Vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2008, 08:38

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Baja, jst sem dala korenčekuser posted image , pa je šlo super.....

Rumba, keri lepi otročki, pa kaki super kostumi...user posted image

Pupi uživajte na dopusti, pa ne preveč na nas mislituser posted image

Freycha, da nimaš ti namenoma nutele tak pospravljene, da imaš potem dober izgovor, da ne moreš hujšat.....sploh ne vem, kaj sploh hujšašuser posted image

Julij, vse najboljše za rojstni danuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

04.02.2008, 08:39

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Rumba, ful lubani pusteki-hrustekiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2008, 08:54

clock-img

Anonimen

Vse najboljše za obmesečnice Tilen in Živa

user posted image

julij vse najboljše za tvoj rojstni dan, lepo praznuj

user posted image

clock-img

04.02.2008, 09:01

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

porkla flek... kokoška smotana.... Živa ima tudi danes obmesečnico user posted image user posted image  jaz tut vse zafrknemuser posted image

Živa in Tilen vse naj naj za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy jah no... kakih 20 kg  bi bilo pa fajn, če bi šla dol user posted image user posted image user posted image  

baja očitno res ni refluks ja. Hvala bogu!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2008, 09:04

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da imam sedaj jaz seznam user posted image

Aja, jutro..

clock-img

04.02.2008, 09:05

clock-img

Anonimen

Rumba, tvoji so takšni carteki user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2008, 09:23

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Dan!
Samo na hitro se javim.Žana ima že od sobote rahlo vročino.Ji pade in naraste!Danes zjutraj je imela 38,3.Sem klicala k zdravniku in so mi rekli da če bo imela čez 38,5 naj pokličem in potem jo pripeljem pokazati.Kaka, lula, pije in je normalno.Samo malo več spi.Ima pa zgoraj zelo utečene dlesni tako da mislim da bo to zaradi zobkov.Ponoči je spala in ni bio nobenih težav.Tudi čez dan se igra in je nasmejana samo vsake toliko časa potem rata malo sitna.Ko pa se naspi pa je spet vesela in nasmejana.
No vsem ki imate bubane otročkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vsem obmesečnicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Pa pa

clock-img

04.02.2008, 09:25

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Dobro jutro!
Tilen in Živa vse naj, naj, naj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
julij vse naaaajboooljšeee!!! user posted image user posted image user posted image
rumba kakšne luštne maškare! user posted image

pupi mal zaplavej še namest mene. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem