writing-img

RE: Julijke 2007 ( 4.del)

clock-img

15.01.2008, 23:11

clock-img

pupi

pencil-img

1775

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Nič babike mor  it spat, ker sem lačna ko volk, jest pa ne grem zdajuser posted image

LN

Jaz sem si ravnokar dala gret govejo juho, pa bo kaj bo.

clock-img

15.01.2008, 23:12

clock-img

Anonimen

češnca ajauser posted image jaz pa ful iskala, kaj je zdaj blo touser posted image

clock-img

15.01.2008, 23:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

da pač znajo včesih bit ninici samotolažba otroka.

Kaj pa je to slabega? A ni fajn, da se lahko otrok sam potolaži z ninico, če slučajno tebe ni zraven, da bi ga lahko? Meni je s tega vidika kar malo hudo, da moja dva ničesar ne sprejmeta za ninico.

clock-img

15.01.2008, 23:15

clock-img

rumba

pencil-img

3745

pupi, kaj samotolažba ni v redu?user posted image  Ja, če Hano kaj razpali, se včasih samo stisne k ninici, pa je. Jaz sem mislila, da je to ok. Pa sploh v vrtcu prav pride. No, ne vem....user posted image

clock-img

15.01.2008, 23:16

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Tašonka, user posted image user posted image user posted image  isto razmišljava.user posted image

clock-img

15.01.2008, 23:16

clock-img

krkatja

pencil-img

110

Iiii, kak se mate fajn. To pa je luštno, ko se poznate, pa še mate dodatno veselje it na plavanje.

Likanje...lahko k meni prinesete cote. To še je edino, kar rada delam. Ampak (ta čudežna beseda), vmes mi naj ena posodo umije, druga okna, tretja tla. Če bo katera hitro fertig, pa še prah čaka na policah (ga veter noče odnest user posted image )

clock-img

15.01.2008, 23:17

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Babike še to sem hotla vprašat.
Mi smo dans zvečer po dojenju dali malemu še bananino kašico od Milupe. Pa sem misla da bo šlo na flašo pa se je preveč zgostila in pol se je meli skor davil tam zravn in sem mu mogla dat na žlico. Ampak ker je bil preveč zaspan, ni mogo jest tak, kaj šele zaspat. Pa sem mu dala še malo mleka čez da je lepo zaspal. Kak kombinirate tele večerne kašice? Naš samo s flašo zaspi, pa bi mu rada dala nekaj, kar ga bo bolj nasitilo, ker tud po adaptiranem mleku se hitro zbudi.

soooonček je, soooonček

clock-img

15.01.2008, 23:18

clock-img

Anonimen

jaz tud nebi mela nič proti, če bi se ula bol za samotolažbo navdušlauser posted image pa ji ni....sam dons pa kr spi, mogoč k je kakalauser posted image jo je mogl vse to tiščat notr, pa je bla zato mogoč tak tečna zadnje dniuser posted image

clock-img

15.01.2008, 23:18

clock-img

krkatja

pencil-img

110

Aja, mojemu tud želim "prodat" kakšnega plišeka za ninico, ker mi je to ful sladko. In srce se mi trga, ko misli da je ninica enako kot wrestling partner.

clock-img

15.01.2008, 23:19

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Dober večer!
Moja 2 spita.user posted image  Meni pa še nekak ni.

Pupi, saj čez 2 meseca pa boš ti meni fauš, ko bomo čofotali v Čatežuuser posted image user posted image user posted image

Rumba, ti si nardila tako rekalmo za to ajdovo kašo, da sem jo komaj dobla.user posted image user posted image user posted image  Upam, da sem kupla pravouser posted image  

clock-img

15.01.2008, 23:19

clock-img

Anonimen

madejka jaz vse po žlici, flaše itak noče, niti ne ve kaj bi z njo počela, pa se mi ne zdi smiselno jo zdaj navadit...ji pa sama delam kašice, kot smo se že menleuser posted image

clock-img

15.01.2008, 23:20

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Bom jutri prebrala če mi bo kera odgovorilauser posted image Grem res spat!
NOČKO BABIKE!user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: krkatja

Aja, mojemu tud želim "prodat" kakšnega plišeka za ninico, ker mi je to ful sladko. In srce se mi trga, ko misli da je ninica enako kot wrestling partner.

user posted image user posted image user posted image ja to...boga ona miš, ma jaz bi jo stiskala in cartala,tak mi je specialna,  ula pa jo sam mlatiuser posted image

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1
Rumba, ti si nardila tako rekalmo za to ajdovo kašo, da sem jo komaj dobla.user posted image user posted image user posted image  Upam, da sem kupla pravouser posted image  

user posted image user posted image user posted image
No, poročaj, če je bila v redu, prav?
Juliji še ne dajem večernega obroka gh, tako da še ni okusila tega čuda.user posted image

clock-img

15.01.2008, 23:21

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Madejka, jaz ji dam vse te kašice kar na žlico, pač bolj gosto naredim. Mislim, da celo piše v navodilih, da niso primerne za flaše. Grem pogledatuser posted image

clock-img

15.01.2008, 23:21

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Ja Ulla samo tebi na joški zaspi, meni pa samo ponoči, zvečer pa ni šanse! Samo flaša... V joški že dolgo ni dovolj zvečer za našega požeruha.
Jaz čez dan tud sama delam kašice... ne vem zakaj sem to kupla... menda zato ker sem jo misla po flaši datuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

15.01.2008, 23:23

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Sanek na moji nič ne pišeuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

clock-img

pupi

pencil-img

1775

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

da pač znajo včesih bit ninici samotolažba otroka.

Kaj pa je to slabega? A ni fajn, da se lahko otrok sam potolaži z ninico, če slučajno tebe ni zraven, da bi ga lahko? Meni je s tega vidika kar malo hudo, da moja dva ničesar ne sprejmeta za ninico.

Jaz sem razumela tam omenjene samotolažilne navade kot negativne, ne bom dvomila v vas izkušene mameuser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

ja madejka, to pa je resuser posted image sam jo pa zgleda to kar ji dam za jest, tolk  nasiti, da dostkrat sploh noče joške...sam udobno se namesti v naročju in zaspiuser posted image

clock-img

15.01.2008, 23:25

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Madejka, sorry. user posted image user posted image user posted image
Piše samo, da naj jo otrok je vedno z žlico ( verjetno mišljeno, da mu ne bi dali vilce, al kajuser posted image user posted image user posted image )

clock-img

15.01.2008, 23:26

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

IZVIRNO SPOROČILO: krkatja

Likanje...lahko k meni prinesete cote. To še je edino, kar rada delam. Ampak (ta čudežna beseda), vmes mi naj ena posodo umije, druga okna, tretja tla. Če bo katera hitro fertig, pa še prah čaka na policah (ga veter noče odnest user posted image )

Zmenjeno! Raje cel stanovanje popucam, kot likam!

Man se tud fajn zdi, ker ima mali rad tega pliškota. user posted image  Tko cortkano zgleda.

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

15.01.2008, 23:27

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Rumba, jutri ti raportiram, kak nam jo je uspelo po gurglu dol spravit.user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2008, 23:28

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Madejka počakaj!

Jaz sem ji dala danes prvič na flašo zjutraj, v upanju da bo na plavanju zdržala in sem jo po občutku nardila pač bolj redko in povečala lukno na flaši in je šlo. Drugače pa midve jema kašice samo na žličko, če pa je tak sladka, ko dela njam,njam, njam poleg. no pa v vsakem primeru bi ji dala na žlico

clock-img

15.01.2008, 23:30

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

LN
sem mojmu oblubla, da pridem pred 1 zjutraj, pa se moram že zdej prpravlat začet! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

15.01.2008, 23:31

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Ne vem pa zakaj ji nisem dala kaše kar na žlico zjutrajuser posted image  Zdaj mi je komaj potegnilouser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem