IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
Si že naredla test, ko ti
zamuja?
Sem bila na dobri poti,da ga naredim jutri ozr.sem bila 100%,da ga bom naredila.Znaki zadnje 3 dni so vse nakazovali na nosečnost....slabosti čez dan,bolečine v spodnjem delu trebuha,vročina me je hvatala vsako popoldne,sem se že tresla od straha.No danes zjutraj pa kot bi odrezal vsega tega ni bilo več in se je pojavil dooolgo pričakovani

.Zdej pa me tiiikva boli,tak da je groza...no to je itak po porodu nov spremljevalnik menzesa

,za katerega ne prime nobena tableta,en dan čiči in čakaj,da mine....grrrr.
Kam hodiš k zobarju?K Sabini?Jaz bi tudi nuuuujno morala it. Rumba potem pa imam res slabe info za 2 otroka.Pa taaaaak bi pasali še kaki 3 meseci

.Veš jaz bi tudi geslo za tvoje slikice

.
Maša mi že spi eno uro,Maruša se igra v postelji s kockami,tak da je dokaj mir.Peljem pa jutri Mašo k P,ker mi je fuul grdo začela kašljat.Vem,da se ji nabira sluz in zaradi tega kašlja,ampak ta kašelj mi deluje čudno suh,glede na sluz iz nosu

.Sem se pa nocoj naročila in sva na vrsti komaj ob 9,taaako gužvo bolanih imajo........upam,da še kaj drugega ne stakneva.
A_R tvoj sine pa je res pravi

.Maša ne bo imela nič proti,če bo ga kdaj spoznala

.Zanimivo,da ti niso glede zdravstvene nič komplicirali,ker meni so takoj rekli,da naj jo naredim Maši .