writing-img

RE: Tožba za preživnino.

clock-img

15.01.2008, 14:51

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek
Evo,sedaj pa še jaz želim vaša velecenjene mnenja.Stvar je taka stoji pa takole.

Moje mnenje je, da se ne vtikaj v stvari ki se te ne tičejo.

clock-img

15.01.2008, 15:04

clock-img

Anonimen

Kako, da se je ne tičejo, če je njen brat?? Če bi vaš brat / vaša sestra jemali mamilo, a se ne bi vtikali, pač pa jim pustili prosto pot? Pa ne mi, da je smešna primerjava, ker je enako....

Tebi, Drekomešalka user posted image   ( sorry, mi je nick zelo smešen), pa le to : vmešavaj se, kolikor se češ. Ker če ju dobijo, bosta krepko plačala za to... Oprosti, ampak mrzim takšne ljudi.. user posted image

clock-img

15.01.2008, 19:14

clock-img

tina a

pencil-img

626

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Kako, da se je ne tičejo, če je njen brat?? Če bi vaš brat / vaša sestra jemali mamilo, a se ne bi vtikali, pač pa jim pustili prosto pot? Pa ne mi, da je smešna primerjava, ker je enako....

Tebi, Drekomešalka user posted image   ( sorry, mi je nick zelo smešen), pa le to : vmešavaj se, kolikor se češ. Ker če ju dobijo, bosta krepko plačala za to... Oprosti, ampak mrzim takšne ljudi.. user posted image

Oprosti ampak je smešna primerjava.

Ne moreš primerjati jemanje mamil in tožbe za preživnino!! Halooo od jemanja mamil lahko človek umre, od tožbe pa ne moreš kajne???

Zakaj ga ona toži je to njujina zadeva. Njujina. Tako kot je otrok in vse kar paše v ta teritorij. Tudi če sta se odločila, da gresta narazen je to njujina stvar. Pika basta. Ne ti in ne starši na to ne boste morali uplivat. In v končni fazi - kaj vas pa to briga! Saj sta menda polnoletna?!?! In služita (no v tem primeru samo on) svoj denar. Torej to pomeni da sta samostojna in imata pravico odločati sama o sebi - imata opravilno sposobnost. Je tako???

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

clock-img

16.01.2008, 16:38

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

vmešavaj se, kolikor se češ.

Ja. Velja za ljudi ki nimajo svojega življenja, ampak svoje življenje ocenjujejo le v primerjavi z drugimi.

clock-img

17.01.2008, 08:39

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Joj Taška30 si pa tako zelo sfalila k sploh ne veš poante. Ampk sej je vseeno.user posted image user posted image

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem