IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Povejte mi , kako naj prepričam G še za en UZ, ker baje zavarovalnica krije samo dva...enim pa delAJO na vsakem pregledu, ta moj pa nič....pa bi tak rada da mi spol potrdi....
Čmrlika, te čisto razumem, tudi pri meni je bila ista štorija, imela sem samo tista dva UZ (NS in Morfo), potem pa nič več, pa tudi spola se ni videlo. No, na prejšnjem pregledu pa me zdravnica preseneti z izjavo, da bo v začetku marca še en UZ .
mah, po svoje je tako fletno videti te naše male

, po drugi strani pa se mi zdi, da jih ni treba prevečkrat motiti... ne vem, jaz ne bi bila zadovoljna, če bi mi na vsakem pregledu delali UZ, tako kot nekaterim... Razumem, da je v nekaterih rizičnih primerih to potrebno, sicer pa jih je brezzveze vznemirjati - saj veš, kako s vedno zakrivajo z rokicami... zadnjič mi je to razlagala tudi ena med. sestra, da ni dobro prevečkrat na UZ, čeprav je seveda v naši naravi, da si tega želimo, ker tehnika danes vse to omogoča.
No, na tvojem mestu bi G vprašala, če je kaj možnosti, čeprav imam občutek, da boš pred porodom imela še tisti tretji UZ, na katerega te bo naročil naslednjič.