IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Res je fino ko smo doma. Še en slaba dva meseca pa bo že porodniška.
ja, ravno danes sem razmisljala, da je se cca 10 tednov do moje porodniske. In iskreno - komaj cakam! Se posebej po takih noceh.
Narava tvoj poba in moja pika bi se lahko skupaj zabavala, saj tudi jaz ne vem koliko sem sploh spala. Bolj malo, samo sem vseeno se nekako vstala. Ni bilo panike. Mučno je bilo, ker sem tako zehala, da so mi že solze tekle, spanca pa od nikoder, ker je imela pika turnir. Ne boš imela časa, da bi te razneslo, ker te bo prej odneslo v P, kjer boš v trenutku shujšala. Sem se morala tvojemu podpisu nasmejat.
tale update bo hitro mimo. Če bi čakale na tisto kelnarco bi verjetno pizzo jedla kar v P.
ni vajena toliko strank, pa je verjetno imela malo težav.
hja, ravno zaradi intenzivnosti postrezbe smo kar na lastno pest narocile. ce ne, bi domov prisla uhuhu bog vedi kdaj
mene bolj kot samo nespanje moti zivcnost. zaradi tega ratujem prov zivcna in kr piham v postli

matr je to tecn!
ja, glede kil upam, da bo res tako kot pravita (TamaraJ in barbaw). Sicer ze kar konkretno zatekam in mi gre to zelo zelo zelo na zivce. Mam tak podbradek pa licka

moram omenit G..
aja, maska in stunfek, bravo za pluska! le tako naprej!
kje pa se "lejdi in blu - martina" skriva?