Čmrlika in Jana kakšni so gibi vajinih ali jih čutita čez ves dan in kako močno jih zaznata? Upam, da ne boste druge užaljene, ampak to me zanima zaradi tednov , ker smo me tri približno skupaj, razlike je samo nekaj dni.
Jaz čutim mojo

, ful pogosto čez dan, in mi to, ko sem tud jaz v šoli slišala, da tolk spijo ne paše skupaj...

Je pa res, da so se se gibi ful spremenili....pojavlja se mi zdaj ene tri dni že, tisto ful močno valovanje, mi kr cel trebuh močno valovi, pa tiščanje vsega mogočega navzven, da bi že skoraj lahko videl blike, če bi mel oči na pravi strani...
Ne čutim več tistih bomb, udarcev, oziroma, če, se mi zdi kot nekje bolj v globini

, po moje ti ti moji opisi niso nič jasni,ha? aja, pa neko žgečkanje, pa gnetenjeodznotraj navzven...tako v glavnem, umirjeni pa gibi še niso in jaz sem ful vesela, da je tak, da jo ful čutim čez dan...

ne vem, mogoče ni vredu ,ampak...
narava, kasso, buccka, Sončnica Sandra -držim pestike za pregled, pa pikepoke pomagajo

pa javite in poročajte...
Narava- ti prosim v svojem stilu, in ne tako down, kot si bila včeraj...Please, ti to ni podobno
Ena mi jerekla za geslo, ga ni, buši je brez...
No, zdaj pa si grem še jaz zajtrk nardit...pol pa malo po stanovanju porihtat, ker mi nikakor noče zmanjkat dela
Dobro, da se v Mariboru sonček nekaj bolj sramežljivo drži, da me ne bo spet preveč ven vleklo...