Špelin@ se pa na UZ v P že vidi, če je motna plodovnica. Bi lahko KR umaknil to iz repertoarja, ker je nepotreben poseg. Bi lepo na UZ gledali in je to to.
Taula v P hodiš na kontrole na PDP in po njem, prej pa ne razen če je kaj ekstra.
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Če te kaj tolaži tudi moja nosečnost ni nič lahka. Sicer nimam kakšnih specifičnih težav(razen nabiranja odvečnih kg), a sem 1 nosečnost z lahkoto prenašala , sedaj pa se že vlečem na okrog, pa sem šele v 7 mesecu
Skoz me nekaj špika in cuka
Se podpišem pod tole. V prvi nosečnosti sem barvala in pomagala renovirat hišo, zdaj pa še ene sobe ne morem normalno posesat.
IZVIRNO SPOROČILO: Majabo
Je pa res, da skrb za prvega otroka kar vzame ene energije...ni kej, sploh k so takele viroze skos u zraku. Ko samo pomislim kako sem v prvo lahko počivala in se razvajala
zdaj samo sanjam o tem! Še angel sound redko kdaj vžgem, kje je šele poslušanje Mozarta....samo tekanje za prvim in brisanje nosu,..
Hm, kako je to meni znano. Še za sebe nimam več časa, kaj šele bo.

Se bo treba organizirat pa kako skupinsko varovanje najt do prvega vstopa v vrtec, da bomo lahko šle vsaj do frizerja.

Danes že moj škrat cel dan visi na meni. Kaj pa moj trebuh?

Ati spi na sedežni, ker mu je slabo.

jaz pa sem bila lani bolana z 39 vročine pa škrat jo je imel ravno toliko pa sem lahko vse sama naredila. Uf, sem jezna na moško šibkost.
Auera vse je odvisno od poteka poroda. Meni niso dovolili hoditi okrog.

Na začetku sem še hodila preden sem prišla do porodne, potem pa nič več.