spelin sem pozabila omenit, da imaš zelo seksi trebušček. luškan.
Anitka mene tudi pestijo hemeroidi, notranji. kar pa ni prijetno. meni je moja osebna zdravnica že pred zanositvojo rekla, da ko zanosim, lahko še naprej uporabljam modoleks. bom pa šla še v kako trgovino z naravnimi izdelki pogledat.. baje je tudi neko emrekovo mazilo za to..
**** verjemi,da preberemo tvoje poste, ker je vse kar pišeš zanimivo.. in me smo firbčne
. jaz sem dolenjka in me tudi blazno moti tole cvičkanje dan za dnem enih moških. moj je za enkrat še skuliran in zelo redko kaj popije. tudi raje je doma in kaj ustvarja.. je bolj družinski tip, hvala bogu.
nas izredno zanima, kako je v Egiptu, tako da le piši.. kar je tebi domače in samoumevno, je nam zanimivo in tuje.
Aurea nimam pojma, kako je s temi plenicami.. jst bi jih kupila,če bi imela tolk financ. sicer pa če preračunaš, koliko potem daš za plenice, ki jih sproti kupuješ (pampers..). ne vem, kaj se bolj splača.. je pa dobro met tud sušilca, kajne? jaz bi imela tetra pleničke vsaj za prve mesece, pa tudi toplo bo zunaj in se bo hitro sušilo. sušilca nimam, imam pa pralni stroj, z zelo veliko obratov, tako da pride perilo lahko že skoraj suho ven.
špelin in valentina. veliko sta prestali, ko sta izgubili svoja sončka. in verjamem, da je potem strah še večji. jaz sem imela ss v 9T in mi je bilo izjemno težko. bolečina ob izgubi otroka, pa je nepopisna.
tokrat je sreča na naši strani in aprila-maja-junija bomo vse srečne mamice zdravih otročičkov.
glede koška sme si kar malo premislila, saj sem ugotovila (mi je še moj dragi odprl oči), da ga ne rabiva. ker imava posteljo in zibko.. ja, saj potem ga res ne rabiva
. mi je pa zamisel všeč.
Pepita brez veze se sekirat zarad g. če dobro pomisliš.. on je stresel slabo voljo nate in te zamoril do konca. na to je on pozabil, tebe pa še vedno muči. saj mogoče bo ju3 spet čisto ok, če pa ne bo.. se mu pa ne pustit in ga raje potem zamenjaj. nosečke smo že tako občutljive in da bi se še zaradi g. sekirale. ne splača se. treba je uživat v
. pobožaj svojega bušita.