Jutro! Evo za mano noč, brez bolečin (to sicer ne pomeni, da sem celo prespala ampak vseen)
. Sem ful happy, očitno se obrestuje to da pazim pri hrani.
Tamara boga
... Nč fajn ti niso tole povedal. Upam, da bojo uredil tko, da bo vredu za porod, pa da bo šel hiter skoz. Sej veš...pravjo da je ponavadi drug hitrejši kot prvi, tko da držimo pesti
.
Aja kak cukrček je mali od lilly
...prav lep je!
narava js glasujem ZA predlog
.
Glede 3D pa 4D UZ pa mislim, da itak večina ginekologov tistem, kar je uradno 4D pravi 3D. Ker ko se naročiš na 3D to pomeni, da vidiš
in njegovo gibanje, standard je pa že, da to posnamejo na DVD. Tko da mislim, da je brezveze komplicirat...
barbaw dobra je tale
...
edinaos mene je parkrat vmes peklo, ko sem šla lulat. Neki časa sem se (še bolj kot ponavadi) toplo oblačila in pila veliko čaja, pa je blo bolje. Sam najboljš, da čimprej začneš ukrepat, preden se orng vname.
Sončica Sandra*** ti kar počivaj. Pa upam, da se boš sedaj večkrat lahko oglasila. Sej vidiš, da smo čveke...
tally za tebe pa en nasvet... Js sm delala še dva meseca, ko bi mogla bit že na bolniški. Ker ni blo zamenjave in nisem mela srca, da bi kr ostala doma. Šefica je bla ful razumevajoča, ko sem šla kdaj pred domov, ker "je otrok sedaj najbolj pomemben". No pol sm šla končno na bolniško in namesto mene dela druga. Seveda dela ni navajena in vse ni narejeno kot je treba in kdo je sedaj kriv? Seveda js, ker je nisem dovolj uvedla in ker nisem mela dovolj časa in energije, da bi takrat vse sprotne stvari lahko uredila (pa po možnosti še kaj za naprej). U glavnem nauk te zgodbe je.... dokler delaš si ful pomemben, ko te enkrat ni, pa vidijo samo tisto, kar nisi uspel naredit, ne pa tistega, kar si naredil dokler bi že lahko doma ležal. Če bi se še enkrat odločala, bi šla na bolniško prvi trenutek. Pri takem deli in stvareh, ki se ti dogajajo pa res dobro premisli. RES je najbolj pomemben
. Za delodajalca ne...zate pa.