Ja, tudi v resnici mi je tako ime. me pa zanima, kakšen pomen ima moje ime

. kar pa se kodrčkov tiče... Zdaj jih ima manj, ker sta šla z atijem k frizerju. Pa tudi rahlo mu temnijo. Kot meni. Mi je pa všeč, ker je glede na barvo polti in laskov neobčutljiv na sonce in dobi poleti lepo rjavo barvo in nič opeklin. Ja, pa vseeno ne ždimo na soncu, ker je anyway opasno.
Sem si pogledala tvoja cukrčka. mali je pravi frajer. Sem se pa nasmejala mali packonki.. Tooolk je luštkana
Sicer pa mamice; danes nisem imela časa brat, ker sem poskušala podelat kar je bilo nujnega, ker grem jutri na laser za učke. baje hitro mine, hope so. Naredili mi bodo nekakšno brazgotino v ozadju, da se potem mrežnica kao gor nasloni ali nevemkaj in je pri porodu manjše tveganje. Zdaj imam, kot sem omenila, rahlo zatrgano mrežnico in obstaja verjetnost, da se ob daljšem porodu zgodi kaj neprijetnega, npr,. da odstopi.
Zato tudi mislim, da bom morala pustiti comp nekaj dni pri miru. pa knjige na žalost tudi. Oglasim pa se seveda, ko bom spet v akciji.
Čestitke vsem za uspešne preglede in držim pesti za vse, ki jih še čaka.
Božajte svoje trebuščke in cartajte najdražje. Uživajte majčice pa našemite se kaj