Jutro punce, sicer sem danes že od 6:00 v akciji, ampak še vedno je jutro, he he... Sem pa že en krofek zmazala, še trije so, ampak upam, da bodo dočakali popoldan, da bodo za moje drage ostali.... Bom mogla malo popazit, če ne mi prehitro vzhaja tale trebušček, pa ne le od deteta
KAHLO
čestitam za
barbaw , pri nas je bil podoben scenarij, ko sem razlagala sinu, da bo dobil sestrico, bil je zelo navdušen in je res komaj čakal...amapk kaj se je potem zgodilo. Bogi je ravno tisti dan, ko sem rodila dobil vročino in vse se je obrnilo na glavo......, bilo mi je tako hudo, ker nisem vedela ali lahko pride al ne v porodnišnico. Vseeno so mu drugi dan dali za zbivanje vročine in je prišel pogledat sestrico, bil je ful vesel, pa tudi malo zadržan, le k meni se je stiskal :) ... No, drugi dan pa je dobil antibiotik - angina in ko sem v porodnišnici vprašala kaj nardit, ali je lahko doma zraven dojenčka, me je tista dohtarca zelo grdo povedala, da NE, ker če bo še tamala fasala angino bove obe mogle na klinični, ker ne bo mogla požirat in bo morala na infuzijo. Ma, jaz tam takoj ko je ta coprnica zapustila sobo sem planila v jok (hormoni, ...) ker mi je bilo ful hudo za tamalga, še posebno, ker je rekla, da ne smeta bit v istem prostoru.... Potem pa sem sama malo prespala, pa sem si rekla, da le lubčkat na začetku mu bom rekla, da raje ne... in je tamali doma res bil zelo pazljiv oz. ni je lubčkal. Ampak, da jo gre pogledat, pa sem mu seveda pustila (pestvat pa si ni upal, še dolgo).... višek pa je bil, ko je prvič prišla patronažna in je rekla, da kake neumnosti klobasa tista coprnica, da se itak ve, da novorojenčki, predvsem dojeni do šestega meseca zelo redko zbolijo za bakterijsko okužbo...no, tako da smo se potem malo sprostili.
Tudi v porodniđšnico je ni prišel iskat, ker je imel še vedno vročino in je počakal pri tašči, da smo ga spokali v avto preden gremo domov.
Ne želim nobenemu, da bi se kaj takega pripetilo, ampak meni je vseeno nekaj pustilo, da zdaj pa ne bom obljubljala otrokoma, kako bosta hodila obiskovat v porodnišnico, kako bosta prišla iskat v porodnišnico in se skupaj peljala domov, kako bosta takoj pestvala.... ker so prvič vse te obljube šle po zlu....