Jutro
! Midva z mojim
sva se danes zbudila ob štirih pa nisva spala do pol sedmih, pol nama je ratalo pa šele deset čez devet vstat (no ja, mali je začel brcat šele pred kake pol urce)! Madonca kr ne vem kdaj sem nazadnje tolk dolg spala
. Zato zdej bl pozno gledam, kaj ste kej nakomentirale od včeri
.
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
naty ti si res prava manekenka....pa še to me firbca...ka mate kako skupino, da mate špile?
joj kok me žgečka mali, če ležim na boku, me kr spomne nej se prestavim.
Manekenka...ja bi bila s +15 cm pa -10 kg

... ampak sm zadovoljna že, da sem od prejšnjega pregleda ostala na +8 kil, da ni šlo več gor

...
Ja midva z

sva oba v bandu, on poje pa igra kitaro, js pa sam pojem (aja ne...igram tamburinček

).
aurora nekak si nas ne predstavljam na EMI...pa vseen hvala za nasvet

. Enmu od naših bolj diši MMS, pa ne vem, če bomo letos kej delal na tem....vsaj z mano bo bolj težko kej

.
Sm se odločla, da EME ne bom komentirala

...kaj ste še mele... aja strije! Ja js jih mam po bokih in nogah še od prej, tko da težko rečem, če je kaka nova med njimi. Po prsih in trebuhu pa zaenkrat še nobene, ampak časa je še kr neki ane

.
kasso ti morm povedat, da buscopan pomaga. Že dve noči zaporedoma sem mela spet bolečine v želodcu in ledvicah, pa sm ga vzela. In je blo dobr (al pa če sm se psihično tolk prepričala, da pomaga

).
Jutr grem pa v Celje

, sicer mam zobozdravnika, ampak grem še na šiht pol mal zrihtat stvari, ki jih tanova še ne zna... joj, kaj bi dala, da ne bi blo treba. Čist vse mi je odveč, vožnja do Celje, zobozdravnik....da o šihtu sploh ne govorim.