Ah, jaz sem se prvič redila kot pujs in so me tudi matrali kompleksi. Potem pa se je treba enkrat vzet k sebi in kaj narediti. Imam znanko (ko je včasih bila poznana v manekenskih krogih) in sem jo srečala nazadnje po prvem porodu.. Prav nič se ji ni poznalo. Potem mi je druga kolegica rekla (one so bolj v stikih), da je nekaj tednov preden je šla rodit drugega nosila minič in petke in izgledala sploh huda nosečka. Ja, ene imajo pač malo sreče, kar se postavice tiče. Pa se ne smemo primerjat vedno z drugimi, ker vedno najdemo kaj boljšega, lepšega, popolnejšega... Pa naj bo to postavica ali avtomobil...
Ja, drugače pa je moj brat Jaka in ime je določil Timi. Nama je všeč in moj bratec je vesel, če se bomo res odločili za to ime. Enim se zdi mogoče čudno... ampak res sem rekla, da bo tokrat imel Timi besedo pri imenu (razen čudne predloge bomo probali skupno izločit

). Drugače pa bo seveda Jaka in je Jaki zdaj, ko je še čisto majcen

. še vedno pa smo odprti še za kakšen drug predlog. Meni je všeč Lenart... Timi pa se je zgražal zadnjič in rekel, da se potem ne bo hotel rodit, če mu bo tako ime
Ja, potem te itak presenetijo in je tole ''načrtovanje'' bolj za hec. Je pa res, da si kot najbrž vsak starš nadvse želim, da primem prave vajeti in ga usmerim na pravo pot. kakšna pa to je... se bo pa še pokazalo