Dobro jutro!
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Moja kepica se je zdaj obrnila prečno (prej je bila na ritki) in me obupno bolijo trebušne mišice (ali kaj jaz vem)
Vidim, da si na istem kot jaz.

Saj samo še pol obrata. Moja pika že trenira, ker se je včeraj in predvčerajšnjim že nekaj na glavo postavljala.

Upam, da je bilo to to, kar sem jaz čutila. Namesto nizko desno me je brcala v rebra na desni.
Aurora hvala za kavico. Kako se lahko tako hitro vstaneš? Meni prej sploh ni bil problem vstajat ob 7-ih, zdaj pa se komaj zvlečem iz postelje. Me tako glava boli ko se vsedem, da je joj. Pa tole spanje mi ne gre več od rok.

Vedno slabše spim, obračam se kot listič v vetru in zjutraj je tako kot da sem bila celo noč črta na avtocesti. Nazaj v posteljo pa ne grem, ker ne morem ne spat ne ležat.
Ne vem, če kaj vpliva na otroka, da ne bi jedel kar ti ne ješ. Naš škrat je tudi to kar jaz ne jem. Je pa zdaj v vrtcu pri drugih videl, da ne jejo, pa mu naenkrat kaj ni dobro za kakšen teden, dva, mesec. Je pa res, da mogoče delamo napako, da našim

ne kuhamo tega kar mi ne jemo. Jaz recimo v zelenjavno kašo nisem dajala cvetače. Naslednjič jo bom, čeprav mi smrdi ko

. Bom se potrudila, da bo naša dojenčica jedla tudi to kar jaz ne maram, da si izoblikuje svoj okus. Midva imava oba rada grenivke, Jaku pa so pregrenke. Se sploh ne čudim. Se mi zdi, da moramo dati otroku raznoliko hrano za probat, da sam ugotovi kaj je njemu/njej dobro.