****, že imaš rezultate od ščitnice? Po moje je pridobljena kilaža res vzrok ščitnice, ker je 36kg v 3 letih 1 kg na mesec, za kar se moraš pa že kar potrudit.
Potni list pa dobiš ekspresno. Moja ga je imela pri 1 mesecu - velja pa 5 let - no me prav zanima kdo jo je po 5 letih še prepoznal . za spomin mam še spravljen ta potni list.
Upam, da bosta pikico poštimali, ker je res revca, da ima še zdaj probleme z lulanjem. Upam, da hitro dobi kakšne arcnije, da ne bo več bolelo.
Jah to je bilo prej. Sedaj pri teh ta novih potnih listih ,ki so sedaj kako leto ali dve..pa full komplicirajo za sliko.. jaz sem probala tamali dat narediti pri 3 mesecih pa jo nikakor niso mogli pripravit da bi
imela široko odprte oči pa glava pokonci... da bi vse pasalo v tiste njihove okvirje...
Potem smo ji potni list lahko naredili šele pri 8 mesecih...
Misliš da sedaj že kaj manj komplicirajo? Tega me je samo strah... kako narediti fotografijo da bo pasala v tiste računalniške programe...
Ja Samia in njena "buba lula".. Jaz sumim da ima tisto bakterijo ki sem jo imela tudi jaz ampak to je treba dokazat.., zato sem nesla urin na mikrobiologijo pa da se bo točno vedelo kaj in kako.
Ne vem ampak to da bi jo kar na blef filali spet z nekim antibiotikom je res nezdravo...
No saj inshallah se bo ta teden vse rešilo..in itak bo šla k nefrologu da ji ponovijo slikanje pa da se vidi kaj ji povzroča te težave...
Hvalaaa ti za skrb...
Aja rezultatov pa še nimam... veš lahko je tudi krivo to da sem skoz doma pa samijina nosečnost je bila full težka, kar naprej sem mogla ležat..
Prej sem delal kot pri norcih bila aktivna...potem pa sem ostala doma in se polenila...
Ne vem defenitivno bom po tej nosečnost spremenila stil prehranjevanaja in uvedla kako aktivnost -šport..
Bolj me skrbi ta depresija ... in s tem povezujem da je morda ščitnica..
Ker sploh nimam bit za kaj žalostna .. pa me kar naprej obhajajo eni čudni napadi nejevoljnosti. žalosti in skratka totalno mračne misli...
Lep dan je zunaj... ampak sem šla na balkon.... brrrr.. mrazzzz... ne grem ven!!