writing-img

Kateri prenosni računalnik

clock-img

15.01.2008, 09:48

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Kaj mora imeti prenosnik da je kolikor toliko dober za domačo uporabo in da ni preveč drag?

clock-img

15.01.2008, 10:09

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem si pred kratkim kupila Dell Inspirona 1521. Odločilen je bil zunanji videz. Vse kar je optimalno, malo boljše je preko 800EUR.

clock-img

15.01.2008, 10:28

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Jaz za domačo uporabo ne bi kupovala prenosnika. Če ga res ne potrebuješ nujno zaradi dela ali česarkoli drugega, potem raje kupi dober stacionarni računalnik. Se bolj splača in več dobiš.

clock-img

15.01.2008, 10:34

clock-img

Anonimen

Za domačo uporabo imam prenosnika Acer 5315, pa moram reč, da sem zadovoljna s tem prenosnikom. Kaj pa vem, ga imam le za uporabo MSN-ja in interneta, pa za igranje s slikami, več pa ne.. Mam raje na namiznem...

clock-img

15.01.2008, 12:15

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Naš mulc je dobil za Božička od Toshibe (Satellite A210-15J)

http://www.inea.si/index.php?kategorija=729

clock-img

15.01.2008, 12:20

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

moja favorita sta še vedno Dell Inspiron 1520 in pa Apple macbook pro (15). ampak ne en ne drug nista nujno potrebna kot prenosnik za tipkanje po MSNju. katerega drugega pa niti nočem. ok, mogoče ima še malo možnosti sony vaio.hja, ampak cene pri teh računalnikih so od 1200€ pa strmo navzgor...sploh apple.

clock-img

15.01.2008, 13:44

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

ga imam le za uporabo MSN-ja in interneta, pa za igranje s slikami,

za te potrebe je npr. čist zadosti že tale:
http://www.mimovrste.com/artikel/2750071830/prenosnik-hp-compaq-6715s-19ghz-gc089esgs561av-torbica 

...za igranje igric pa itak da ne

clock-img

15.01.2008, 19:17

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

js tudi za domačo uporabo odsvetujem laptop-a. primerjalno so pač pc-ji dosti boljši, če ga imaš namen imet doma. pr laptopu so pa same težave, se ti skvari monitor, ker ga stalno odpiraš, ti kej pade gor in se ti uniči cel računalnik namesto samo tipkovnice (to se je meni, nisem mogla vrjet pa je blo res), poleg tega imam uničen izhod za slušalke/zvočnike, se je očitno skvaru, ker imam tam roko naslonjeno, ko tipkam. brezveze, res. če ne nujno rabiš za službo, se nikakor ne splača.

clock-img

15.01.2008, 19:35

clock-img

Anonimen

js tudi za domačo uporabo odsvetujem laptop-a. primerjalno so pač pc-ji dosti boljši,

To je res....samo stacionarnega ne moreš v posteljo odnest :)), ali na kavč in se udobno smestit.

clock-img

16.01.2008, 07:42

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

ja to pa res. ampak js tega itak ne počnemuser posted image . se mi ne sanja, kaj naj delam z računalnikom v postli. pol če ga nimaš vklopljenega v elektriko pa še počasneje dela in mene to dela živčno. no sej, vsak mora presodit zase kako ga bo rabil. js sm bla ful navdušena nad laptopom, preden sem ga imela. pol k sm pa vidla da je brezveze oz. bolj napumpana fama pa....osebno mi je škoda dnara za to, če resnično ne potrebuješ. in js pač ne (čeprou sm takrat mislila da ja) user posted image

clock-img

16.01.2008, 07:43

clock-img

Anonimen

se mi ne sanja, kaj naj delam z računalnikom v postli. pol če ga nimaš vklopljenega v elektriko pa še počasneje dela 

Udobno se smetiš in tipkaš :)).

Baterije na novejših kar nekaj časa zdržijo, ne rabiš elektike.

clock-img

17.01.2008, 00:16

clock-img

blustar

pencil-img

215

Mogoče ti bo v pomoč tale članek.

clock-img

17.01.2008, 11:01

clock-img

Anonimen

Jaz imam DELL Inspiration 6400 pa je čist super.

clock-img

17.01.2008, 11:22

clock-img

Anonimen

Jaz imam Della, moj pa HP-ja  jih pa selimo kot mačke z mladimi, tako da naš stacionaren se praši...

clock-img

17.01.2008, 21:40

clock-img

Jablana

pencil-img

83

menda zdaj zelo pohvalijo toshibine prenosnike. je tudi bolj znosna cena kot npr. kakšen mac. ampak amc je tako lep! user posted image
jaz tudi ne bi za domačo uporabo kupovala prenosnika; ok - če bi ga, bi imela zraven še navadno tipkovnico, ker se mi zdi kar težko tipkati na prenosnik. user posted image

clock-img

20.01.2008, 01:18

clock-img

blustar

pencil-img

215

Se prenosnika kar navadiš. Tipkovnica je ok, edin miško pa res moraš imet navadno. Men je doma super tud zato, ker se nekaj kablov vznebiš, pa preceeeej manj prostora vzamejo. Pa če se mi ne da za mizo sedet, ga lahko vzamem kamorkol.

clock-img

21.01.2008, 18:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

j. pol če ga nimaš vklopljenega v elektriko pa še počasneje dela in mene to dela živčno. n

Meni ne dela nic pocasneje na baterijo kot ce je vklopljen na kabel user posted image

Plusi pri laptopu:
- tisja in boljsa tipkovnica
-lahko ga vzames kamorkoli
- filme lahko gledas v postelji user posted image
- zavzame manj prostora
-lepsi kot stacionarni user posted image

Mi imamo Dell Latitude d505, pa je pac zame presvoh, ker ima premalo RAMa in premalo diska ... user posted image Za moje potrebe. Ker vsi boljsi pogrami porabijo precej RAM-a in potem strasno upocasni comp.

Ce bi pa imela zdajle 899€ odvec bi si pa kupila Dellovega s pisanimi pokrovi .. roza ali zelenega user posted image Ma kul karakteristike.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 6.7.2008 23:02:17 >

clock-img

05.07.2008, 23:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.07.2008, 08:06

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: bambina

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Ce bi pa imela zdajle 899€ odvec bi si pa kupila Dellovega s pisanimi pokrovi .. roza ali zelenega user posted image Ma kul karakteristike.

Ja imam tega Dell inspiron 1520 s pisanimi pokrovi, rdečega ampak je bil cca 1200€.

Jaz imam istega della kot ti bambina, ribica je mislila model 1525.

clock-img

06.07.2008, 16:05

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Jaz bi vzela HP in ne Della. Dell ima veliko slabšo baterijo kot HP. Preverjeno, ker imamo oba doma. HP je star 2l, Dell Inspiron pa okoli 10m (pa je ta boljši Dellov računalnik - okoli 1200€). In baterijo Dellovga mormo zamenjat, od HP-ja pa še vedno normalno zdrži. Res je pa da je Dellov računalnik lepši, pa barve lahko zbiraš. Mi imamo belega.

< Sporočilo je popravil Lianna -- 6.7.2008 16:06:57 >

clock-img

06.07.2008, 16:25

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Lianna, dejansko po vseh testih ima Dell najboljšo 9celično baterijo. zdaj je pač odvisno katerega si vzela. Je pa Dell precej bolji od HPja.

clock-img

06.07.2008, 23:04

clock-img

Anonimen

No, jaz pa HPja ne bi imela, res. Prvo kot prvo mi je grd (sem pac baba, kaj naj), tezak, debel ... Moj Dell je res osnoven laptop (nima niti pekaca za DVD), pa mu baterija cisto ok dela. Itak imam vec al manj priklopljenega na kabel, sicer pa zdrzi 2-3 ure, odvisno, kaj delam. Pa ima ze tri leta. Ce je za domaco rabo itak nima veze, koliko casa zdrzi baterija.

clock-img

06.07.2008, 23:08

clock-img

Anonimen

Jaz bi vzela HP in ne Della.

Uporabljam HP-ja. Zadovoljna.

clock-img

06.07.2008, 23:09

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Lianna, dejansko po vseh testih ima Dell najboljšo 9celično baterijo. zdaj je pač odvisno katerega si vzela. Je pa Dell precej bolji od HPja.

Je takšen kot ga imaš ti in bambina. Mogoče imamo samo smolo z baterijo.

< Sporočilo je popravil Lianna -- 6.7.2008 23:10:06 >

clock-img

07.07.2008, 11:01

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Je takšen kot ga imaš ti in bambina. Mogoče imamo samo smolo z baterijo.

baterijo imaš 2leti v garancijiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem