IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
v bistvu je bilo tako, da smo pili (bolje rečeno eksali) mene je prijelo in pol se več nič ne spomnem. spomnem se samo zjutraj sobe. nič na meni ni raztrganega, nič ni bilo krvi, nič me ni bolelo.....skratka zjutraj ko sem se zbudila sem bila kot nova.
povedali so mi samo, da so mi tam pomagali, da sm bruhala, in me pol peljali domov. pomoje če bi bilo kej znakov, da bi bila kej raztrgana al tko bi mi že povedali.
tako da jst res upam da se ni nič zgodilo.
potem pa sm jst začela se gledati pa eno pa drugo (2 dni kasneje) in se mi je kr vse čudno zdelo. in tak občutek sem mela ene 2 dni kasneje kot da je bilo nekaj v meni..zdaj ne vem ali si vse že domišljam (strah, pa vse to) ali je kaj na temu.
zdj pa sm bila prestršena zaradi teh rjavih madežev, pa to ko me boli v trebuhu in zdi se mi, da me še prsi bolijo...............joj k sama sebe zdj to berem, si mislim, da bi najprej enega psihologa rabila
kaj misliš ti? a je to zaradi prevelikega strahu vse skupaj?
Aha... kot da bi pisala jaz pred 15 leti....
Popolnoma mi je jasno ja... kako to zgleda eksat pol pa tema!!
Jah ne vem vsaj na hlackah bi moralo kaj biti... pa mal tesko si predstavljam da bi te slekli pa nazaj oblekli pa da se ne bi cist nic spomnila...
Po mojem ni bilo nic..
In imas samo kako vnetje... morda si se prehladila...
Jaz mislim da ni bilo nic in da si res preobremenjena z tem kaj pa ce??
Kar brez skrbi pejdi ti k G in povej...
Bila sem na zabavi... opila sem se... bojim se da me je kdo izkoristil...
Prosim ne mi pamet solit ... pomirite me in mi povejte ali sem se nedolzna...
In prav gotovo... bo vse super...
Moras pa res povedat ker te bo drugace pregledal... ker bo predvideval da si se nedolzna in bo to nedolznost ohranil...
Res brez skrbi... pojdi pa bos videla vse bo o.k.