cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

18.01.2005, 14:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.01.2005, 14:03

clock-img

dory

pencil-img

8852

Meni se je zivljenje naenkrat obrnilo na glavo...in zaradi dozivetega se nisem mogla vec borit za ljubezen...sem raje ostala sama...no ja...sama ne bom nikoli vec...raje pa sama kot z njim...ker je tako veliko lazje...

clock-img

18.01.2005, 14:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.01.2005, 14:06

clock-img

dory

pencil-img

8852

Kaj hocemo...zivljenje gre naprej...in dobilo je prav poseben smisel...saj ne recem,tudi jaz si zelim ljubezni in topline in vem kaj se vse...bo ze...trenutno sem se zadovoljila z ljubeznijo mojega najboljsega fanta...ki pa se ne zna hodit :)-

clock-img

18.01.2005, 14:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.01.2005, 14:10

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

9nebesa
saj ninujno da ljubezen najdeš pro moškem. lahko jo pri starših, lahko jo pri otroku. nekateri pravijo, da komaj takrat veš, kaj je prava ljubezen, ko imaš svoje otroke. čeprav temu delno oporekam.
vse ob svojem času. zdaj si morda razočarana in ne verjameš več v ljudi, ampak nekega lepega dne, boš tudi ti ljubila in boš ljubljena.
tega si vsi želimo. nekateri smo vedno zagrenjeni in slabe volje, nekateri požremo bolečino in živimo naprej, nekateri se oklepamo stare ljbezni, vsak ima svoj način. ti veš kaj je zate prav in kaj ne. ampak da bi se ljubezni odpovedala v zameno za sovraštvo, to pa ne verjamem. jaz mislim, da bo ljubezen na koncu zmagala.

clock-img

18.01.2005, 14:12

clock-img

dory

pencil-img

8852

Pri meni gre le za sovrastvo do dolocene osebe...pa nikol prej nisem sovrazila...

Sem pa definitvno za ljubezen...sej to nas konec koncev se drzi pokonci ane? :bravo:

clock-img

18.01.2005, 14:16

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

čim več, tem bolje. 9nebesa

love is in the air :love::love::love::love::love:

clock-img

18.01.2005, 14:40

clock-img

ajf

pencil-img

116

mislim, da človek, ki ti naredi kaj hudega, ni vreden, da bi ga sovražil, saj je sovraštvo prav tako močno čustvo kot ljubezen, samo da te izčrpuje in ne polni kot ljubezen; mislim, da tistega, ki ga sovražiš še vedno ljubiš; šele ko si ravnodušen do nekoga, pomiriš sebe in "kaznuješ" tistega

clock-img

18.01.2005, 17:35

clock-img

india

pencil-img

5342

Sem nekje prebrala, pa mislim, da to tudi drži: iz sovraštva se je že marsikdaj rodila ljubezen!

clock-img

18.01.2005, 17:53

clock-img

kimi

pencil-img

3836

ko meni poči je tudo konec...sicer mi redkokdaj, ko pa mi-adijo pamet:)-

clock-img

18.01.2005, 19:32

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Teja. moje mnenje je tvoje mnenje!!!
Se strinjam...

clock-img

18.01.2005, 21:14

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

teja tudi jaz se strinjam s teboj,... Je pa res, da sovraštvo počasi prerase v ravnodušnost,...

P.S.: jaz sem pravzaprav zelo srečen človek in to verjetno prav zato, ker vem kaj in kako je življenje. Imam pa krasnega partnerja in sina. Ampak brezpogojno pa lahko ljubiš samo otroka,..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem