writing-img

RE: Mamice po 35 letu -2.del

clock-img

01.04.2008, 22:09

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

ti povem kje zdej klatijo??...pejdi na supermami pa boš videlauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

clock-img

01.04.2008, 22:09

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

...ups...pst,...julci je prišla,naju bo za ušete user posted image

clock-img

01.04.2008, 22:14

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

ti povem kje zdej klatijo??...pejdi na supermami pa boš videlauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2008, 22:15

clock-img

dodi

pencil-img

1176

Moram mal premešat te babe oz. nas babeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

clock-img

01.04.2008, 22:17

clock-img

julci

pencil-img

3398

čer sem komi zdaj prišla domov,mala v postli dreto vleče.Jaz pa morem najprej prebrat.
Dodise grem registrirat.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

01.04.2008, 22:28

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Moram mal premešat te babe oz. nas babeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..bi rekla,da si dobro premešala štrene vsem ,ki visijo na rač.,vklučno z mano user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2008, 22:29

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

julci,sam da ste se v redu vozli,tamalo ste pa najbrž dobro zmatrali user posted image user posted image

clock-img

01.04.2008, 22:35

clock-img

julci

pencil-img

3398

Tk dans je bil ful fajn čvek,sam drugič morem še mojga nekam poslat,da bomo lahk bolj dolgo čvekale.user posted image
Smo pa potem,ko smo šli proti Celji,glihzravenprišli,ko se je priklopnik s prikolico zaletel v rit tovornjakarju.Mater je blo drožja po vseh pasih,pa še prikolicase je odtrgala in prevrnila na drug pas.Saj ne vem a je blo kaj po TV.Je bla pa v križišču pri obiju.
V Celju sva mela pa smolo,ko mi je leva premza zgleda malo blokirala in je kolo tolkopregrelo,da mi je okrasni pokrov od vročine skurlo.Še dobro da smo lahko domo prišli,v petek grema pa premze menjat.
Pridema domo pa mi ata poveda je soseda v istem nadstropju danes zgubla boj z rakom.
Pravijo ko ma user posted image mlade jih kr niza.

Edina kolkor tolkonovica jeda jutr pokličem v kadrovsko,da grem pol lahko papirje rihtatza novo službo in da dobim 23.eu nazaj dohodnine.Letos nas je naša preljuba finančna politika nategnala z dohodnino po dolgem in počez.user posted image
Lani sem dobla nazaj 80 eu.

clock-img

01.04.2008, 22:37

clock-img

julci

pencil-img

3398

julci,sam da ste se v redu vozli,tamalo ste pa najbrž dobro zmatrali user posted image user posted image

uajmo,da bo noč mirna,ker ma drugo enkico tik pod kožo.Zgleda da je nalezljivo,nečaku so prišli trije  ven vteh dneh,ma pa skoz vročino.

clock-img

01.04.2008, 22:38

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

IZVIRNO SPOROČILO: julci

Edina kolkor tolkonovica jeda jutr pokličem v kadrovsko,da grem pol lahko papirje rihtatza novo službo in da dobim 23.eu nazaj dohodnine.Letos nas je naša preljuba finančna politika nategnala z dohodnino po dolgem in počez.user posted image

jes morm pa skor 20 eu plačat-se zase sploh nisem poglabljala v izračun in me je dons kr malo pribilo,ker še nikol nisem plačala user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2008, 22:51

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

No julci,pol pa še enkrat lahk rečem,sam da ste se srečno vozli-glede bremz,kaj pa če pakne štekajo,nama se je tud enkrat tako naredlo,ko sva se peljala iz MB z prejšno Škodo,je prav not začelo smrdet po zažgani gumi--sem kar švicala,ko sva se peljala naprej po postanku,ampak pol je blo pa v redu,sam sva ga takoj peljala na servis

clock-img

01.04.2008, 22:55

clock-img

julci

pencil-img

3398

No julci,pol pa še enkrat lahk rečem,sam da ste se srečno vozli-glede bremz,kaj pa če pakne štekajo,nama se je tud enkrat tako naredlo,ko sva se peljala iz MB z prejšno Škodo,je prav not začelo smrdet po zažgani gumi--sem kar švicala,ko sva se peljala naprej po postanku,ampak pol je blo pa v redu,sam sva ga takoj peljala na servis

Pri nas je tk da ata ko se vozi premze špara,ker so 11 let stare,verjetno že kje zarustane,midva pasva non stop na cesti  je pa druga pesem.Saj sva vedela da jih morma menjat,sva mislila maja pred tehničnim naredit fajn servis,sam bova pač v petek.
Varnost jena prvem mestu.Šedobro da nisem šla sama vLJ,ker biverjetno ****is dobla,ko bi vidla.

clock-img

01.04.2008, 22:57

clock-img

julci

pencil-img

3398

jes morm pa skor 20 eu plačat-se zase sploh nisem poglabljala v izračun in me je dons kr malo pribilo,ker še nikol nisem plačala user posted image user posted image user posted image

Jaz si je letos sploh nisem računala,ker sem vidla že pri mojmu,da so nas nasrali,sem bla pa jezna.

clock-img

01.04.2008, 23:19

clock-img

julci

pencil-img

3398

Hana kam si pa skliznalauser posted image

clock-img

01.04.2008, 23:35

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

... user posted image ..

zdaj pa lezem počasi  user posted image

user posted image

clock-img

01.04.2008, 23:37

clock-img

julci

pencil-img

3398

... user posted image ..

zdaj pa lezem počasi  user posted image

user posted image

naj ti bo,lahko nočuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2008, 23:52

clock-img

Anonimen

Pa sem vas še jaz prebrala. Zdaj pa grem jaz tudi v posteljo....user posted image

clock-img

02.04.2008, 07:29

clock-img

majrim

pencil-img

3991

dobro jutroooooooooouser posted image ...vidim,da malo štrajkate...user posted image ...
..lep dan vam želim,kjerkoli že bosteuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

02.04.2008, 07:43

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

jutro

sem vam dolzna rezultat sinove domače naloge, ki se glasi nerešljivo, napaka v delavnem zvezkuuser posted image
drugače pa vse po starem, veliko smo zunaj na sončku, naš sonček je praznovau že 7 meseceuuser posted image , že samostojno sedi, vedno kaj novega pogrunta, zdaj grem pa še prebrat kaj je novega pri vas

clock-img

02.04.2008, 07:45

clock-img

majrim

pencil-img

3991

lumpa....ti kar uživaj zunaj...mi tudi lovimo vsako uro...še slaba dva meseca,pa bo o treba it delatuser posted image

clock-img

02.04.2008, 07:45

clock-img

majrim

pencil-img

3991

pikica36.....kako siuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2008, 07:48

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ok, raport tko na hitr - moj oči je zdej že 1 teden v umetni komi in zdej mu pedenajo notranje počkodbe, sam pravijo da je stanje "resno" user posted image tko da Bog ve kako bo z njim.. baje ga je zbil avto, ki je bil prav tako zbit od drugega avtomobila v rit in je priletel na pločnik ter zbil mojga očija. tko da ga je zbil avto od avtomobilske prometne nesreče in on je bil glih napoti. avto mi mel kaj narest, prav tako oči..

mi gremo v Ljubljano 10.aprila - jaz in Inara bova ostale do 18.sept. (mož gre nazaj čez 10 dni in se vrne avgusta). pakiram k nora (pa še selimo se nazaj, mal bolj na jug - tko da še to pedenam) in itak ne bom mogla vsega kar bi rabila sabo vzet. limit je (kokr veste) 20 kil na osebo na letalu. že tko bo voziček moral bit "special cargo".. tko da pojstlca in stolček za hranjenje ter vse ostalo - bo treba to v sloveniji spedenat.. ne bi si človk mislu kok hitr spakiraš 20 kil user posted image

no, grem naprej rihtat zadeve, mejte se punce user posted image

clock-img

02.04.2008, 07:51

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

hooooj!!!! jutro babe!!user posted image

clock-img

02.04.2008, 07:53

clock-img

KT

pencil-img

2747

dobro jutro majrim!

Kakšna je bila noč?
2/3 moje družinice še spi, jest pa že tu gor strašim user posted image  

clock-img

02.04.2008, 07:53

clock-img

majrim

pencil-img

3991

mateyka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...upam,da se oglasiš,ko prideš v lj...in se bomo pol menli za naprej...drži se in en velik objemček ti pošiljam za srečo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem