writing-img

RE: Mamice po 35 letu -2.del

clock-img

19.02.2008, 12:16

clock-img

Anonimen

Kje ste vse???

Hanna - ste že kaj bolje????

clock-img

19.02.2008, 12:18

clock-img

Anonimen

Men ste pa tolk industrije naklikali, da se mi bo sigurno nuklearka odprla.user posted image user posted image user posted image  Tak, da če ste kje brez dela lahko pridete k meni.user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2008, 12:50

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Men ste pa tolk industrije naklikali, da se mi bo sigurno nuklearka odprla.user posted image user posted image user posted image  Tak, da če ste kje brez dela lahko pridete k meni.user posted image user posted image user posted image

jaz sem se zmotila in sem tvoj link pripopala na en moj forumuser posted image user posted image

http://rajigrad.myminicity.com/ind

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 19.2.2008 12:53:04 >

clock-img

19.02.2008, 12:57

clock-img

smotka lonib

pencil-img

2043

Sem zvedla  od ene naše čveke kao da  naj bi bil Drnovšek klinično mrtevuser posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

clock-img

19.02.2008, 12:59

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

clock-img

19.02.2008, 13:39

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

Kje ste vse??? ...zjutraj sem na brzino naredila domačo nalogo,pol sem pa itak morala Hano zabavat,ker ji nič ne paše,pa kr hitro kosilo,pa čas mine--je ati popoldne v službi user posted image

Hanna - ste že kaj bolje????...ja je veliko bolje,zdaj ponoči spi,sam sem jo zjutri ob peti s tistim antibiotikom čist zmedla,da sem jo mogla še malo podojit...ji bom jutri kr v spanju podturla.Vročine pa ni več,kašljamo pa še vedno vsi trije,sam Blaž nam osle kaže ,ker je še najbolj fit user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

clock-img

19.02.2008, 13:49

clock-img

neli99

pencil-img

964

dan user posted image

oba spita, mama pa nabira kondicijo za popoldne user posted image

punce jst gledam txt če bo kaj pisalo o drnovšku pa nič, kje to zveste in zakaj to še nič uradno ne piše, a ni to mal čudno user posted image

laubica, kako ne spi več kot 2h hkrati user posted image user posted image  ... jst bi najbrž vse probala, še to da bi pri meni spal, sam da bi blo mal bolj mir. ... malo dlje, se popravljam ... kako kaj novembrke, do njih sploh ne pridem user posted image

hanna fajn da ste mal boljše user posted image

moram mal poiskat forum od mojga sina ... če ma še kera tako malo trmico ...

clock-img

19.02.2008, 15:57

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

kako ste kaj,meni bajta gleda iz ušeeeeeeeees user posted image

clock-img

19.02.2008, 16:26

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

laubica, kako ne spi več kot 2h hkrati ... jst bi najbrž vse probala, še to da bi pri meni spal, sam da bi blo mal bolj mir. ... malo dlje, se popravljam ... kako kaj novembrke, do njih sploh ne pridem

Neli-cel teden je pri meni spal -ker je ta večji imel gripo in je bil isti šmornuser posted image novemberk pa ne dohajam-klofajo ko noreuser posted image malo jih berem -kakšno dodam in to je touser posted image
Danes sem pa bila od 10h do zdaj z vmesnimi postanki doma-z malčkom zunaj,me noge bolijo ko hudičuser posted image -čudovito vreme je -ta večji pa je ribe z dedijem loviluser posted image
Duška -kdo je dal vaši želvi tako imenitno ime-Florauser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

19.02.2008, 16:36

clock-img

makala

pencil-img

348

Helo.
Dons se mi je pa Lana prevrnila iz lupince na tla, direkt na nos. Mal ji je kri iz nosa tekla in ma nosek kot boksar. Sem jo tud na urgenco peljala, pa so mi rekli, da sem preveč panična in da ni nič hudega. Ampak jst sem se res ustrašla.user posted image user posted image Zdej je pa čist dobra, živahna, taka kot običajno. Joj še dobr, da ni blo hujšga.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

clock-img

19.02.2008, 16:58

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

...ojej smola pa taka,pa sam ,da ni kaj hujšega,malo bo še bolelo,pa šok je bil najbrž tud zanjo,ko trdo pristane,pa sej bo ta buška kmalu zginla,nč se ne sekiraj--koliko jih še bo--me pa zanima makala,če poznaš kaj zdravnike na ginekologiji v bolnici v NM,ki so čist na novo user posted image user posted image

clock-img

19.02.2008, 17:18

clock-img

makala

pencil-img

348

Ja Hanna neki jih poznam. Za koga te zanima?

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

clock-img

19.02.2008, 17:26

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

Za Gabrijelo Simetinger--julci tud najbrž ve kera je to,je ravno takrat,ko sem jes rodila,šla iz SG v NM--je bla moja G,drgač je pa kot zdravnica in tud zasebno krasna ženska.

clock-img

19.02.2008, 19:24

clock-img

Anonimen

Duška -kdo je dal vaši želvi tako imenitno ime-Flora

Žana - Flora je ime eni, v neki risanki.

clock-img

19.02.2008, 19:52

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

Flora--je pa res srčkano imeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2008, 20:03

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Duška -kdo je dal vaši želvi tako imenitno ime-Flora

Žana - Flora je ime eni, v neki risanki.

Reči ji da je izbrala -super imeuser posted image user posted image user posted image ker eni otroci so tako neizvirni imajo doma same Pikije in podobna imenauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

19.02.2008, 20:23

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Kaj je drage moje-nič se več tukaj ne dogajauser posted image user posted image user posted image samo gradite ali pa vas niuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

19.02.2008, 20:29

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

...a je Tinej že v redu in zdrav user posted image

clock-img

19.02.2008, 20:31

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
ker eni otroci so tako neizvirni imajo doma same Pikije in podobna imenauser posted image

user posted image mi mamo hrčka PUkija --ni glih Piki,je pa blizu user posted image

clock-img

19.02.2008, 20:32

clock-img

julci

pencil-img

3398

Čer

Duška krasno ime za Želvo.user posted image

Makala dobro da ni blo kaj hujšega.Ful je treba pazit pri jajčkah,posebej pa pri ležalnikih,ko bolj sedijo,mi smo nečaka komaj ujeli,da se nam ni prekucnil na nos.

Hana verjamem da maš bajte poln kufer.
Jaz sem pa dans zjutr že vstala z migreno,popoldne je bilo potem boljš sem šla pa Zalin avtosedež preoblačit v novo prevleko in sem delala cel dan.Ati je bil pa varuška.Se more malo bolj ugrifat zapotem ko bo 2 meseca on glavna varuška.user posted image Pol bo pa videl kaj je utrujenostuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

19.02.2008, 20:37

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

user posted image

clock-img

19.02.2008, 20:38

clock-img

julci

pencil-img

3398

Laubica mislimda ful Nataša s svojimi prigodami fali.

Naša Zala se je pa dans pri dedanu  priplazla do njegove delovne mize(klub mizica),kjer rešuje križanke in je frklja vstala  da bi dobla  njegove papirje.user posted image Smo jo kr debelo pogledali.Do zdaj je vstala samo v kinderpetu.

clock-img

19.02.2008, 20:39

clock-img

julci

pencil-img

3398

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image
Kaj pa ta pajek pomeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2008, 20:45

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

..a je Tinej že v redu in zdrav

Ja je že od nedelje ok

mi mamo hrčka PUkija --ni glih Piki,je pa blizu

user posted image user posted image user posted image
Makala-samo da ni hujšegauser posted image ti pa vrjamem da si se ful vstrašlauser posted image
Julci-si kljub migreni tako pridnauser posted image user posted image user posted image -BRAVO ZALA-naj se kar pazijo zdaj ko si pogruntala hodituser posted image user posted image user posted image
Ja ta pajek tudi mene zanimauser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem