cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mamice po 35 letu -2.del

clock-img

21.02.2008, 22:26

clock-img

julci

pencil-img

3398

Hana boma mogli organizirat srečanje,da  jo naša še kaj nauči,dans je v MB-ju celo žlico kašice iz ust špricnala po mizi in sebi,mene na srečo ni trofla,sem dobla pa  porcijo špinačeuser posted image user posted image Plazenje ji bo pa Zala praktično pokazala.
Mala ti more pokazat da se zna malo kregat tuduser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

21.02.2008, 22:32

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

IZVIRNO SPOROČILO: julci

Hana boma mogli organizirat srečanje,da  jo naša še kaj nauči,.....ja kaj pa še,mam že teh najnovejših for vrh glave user posted image ......dans je v MB-ju celo žlico kašice iz ust špricnala po mizi in sebi,mene na srečo ni trofla,sem dobla pa  porcijo špinačeuser posted image user posted image Plazenje ji bo pa Zala praktično pokazala......TOOOOO.....
Mala ti more pokazat da se zna malo kregat tuduser posted image ....je zgleda pokazala vse za nazaj....kok bi blo fajn,ko bi se lahk na luno zgovarjala in bi repenčenje zginlo z luno user posted image user posted image user posted image .....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

clock-img

21.02.2008, 22:34

clock-img

julci

pencil-img

3398

Hana zgleda da ma luna podaljšano močuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2008, 22:39

clock-img

Anonimen

Ojla.

Jaz sem pa danes čist crkjena. Nespanje ponoči in dolgi sprehod popoldan me je čist uničlo. Kava z Julči pa je bila prava relaksacija. Moja Žana si je želela točno takšno sestrico kot je Zala, ampak zdaj svojga bratca nebi zamenjala.user posted image user posted image user posted image

Sem se pa zdaj 2,5 uri mučila z malčkom, da je zaspal. To pomeni 2,5 uri zibanja, dojenja, valjanja po postelji.... pa mi je na koncu le uspelo. Najraje bi zaspala kar zreven njega, ampak nisem stuširana, pa še perilo moram obesit.

Natasaom user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa res čestitke za novi avto. In še veliko kilometrov.

Stefany - imate pravega korenjaka pri hiši.

Mateyka - za princesko user posted image user posted image user posted image

lepo spančkajte!!!!

clock-img

21.02.2008, 22:43

clock-img

julci

pencil-img

3398

Duška Zala je pa spala glih do mesta in nazaj,to pa je blo dans tud vso spanje.user posted image Pomoje je pa zato tolko norela v avtu.smo pa domov prišli,ko sem jo zrihtala je zaspala ko ubita.Upam da bo spala celo noč.Pobožne želje.user posted image

clock-img

21.02.2008, 23:02

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

julci,a ste meli dons že ta nov avtosedež user posted image

clock-img

21.02.2008, 23:05

clock-img

julci

pencil-img

3398

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

julci,a ste meli dons že ta nov avtosedež user posted image

ja smo ga meli,,pa ne vem če ji je glih pasu,ga bom jutr kontra obrnala,da bomo videli če bo kaj boljš.Ker je bla grozna vožnja dans.

clock-img

21.02.2008, 23:08

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

...to ti pa verjamem,da ni prijetno,ker si človk čisto nezbran med vožnjo,ker skoz tuhtaš,kako bi otroku olajšal,pa še obstat ne moreš kar tako tu gor na tej cesti--se mi kr smiliš,upam,da se je pošteno zmatrala in bo spala--grem jes tud

pa-pa user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2008, 23:10

clock-img

julci

pencil-img

3398

Mislim da bo kr klaverna noč,ker se kr naprej zbuja in cmevka.
Jaz tud grem aja tutajauser posted image

Lahko nočuser posted image user posted image

clock-img

22.02.2008, 07:44

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

julci, tle pravjo, da naj bi špinačo dal kasnej za jest (je moj mož to vidu na Nestlejevi spletni strani in mi povedu ter opozoril) , ker ma ful nitratov not. tud nobene kašice ne prodajajo s spinačo tuki.

clock-img

22.02.2008, 08:01

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

jutro

od danes sem pa vaša uradna članica, namreč danes imam 35 let, jupiuser posted image staram se

clock-img

22.02.2008, 08:15

clock-img

smotka lonib

pencil-img

2043

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

jutro

od danes sem pa vaša uradna članica, namreč danes imam 35 let, jupiuser posted image staram se

lumpa vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . to so najlepša leta.user posted image user posted image user posted image tud jest prihajam za tabo.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

clock-img

22.02.2008, 08:42

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

DRAGA LUMPA-VSE NAJ NAJ LEPŠE TI ŽELIM PREDVSEM PA ZDRAVJA        user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

22.02.2008, 08:44

clock-img

Anonimen

LUMPA - DOBRODOŠLA V KLUBU 35+
user posted image
VSE NAJBOLJŠE!!

clock-img

22.02.2008, 09:48

clock-img

dodi

pencil-img

1176

VSE NAJ NAJ  IN MNOGO MNOGO ZDRAVJA,DRAGA LUMPA!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

clock-img

22.02.2008, 09:55

clock-img

makala

pencil-img

348

LUMPA vse najboljše, pa veliko sreče, zdravja in osebnega zadovoljstva.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

clock-img

22.02.2008, 10:10

clock-img

stephany

pencil-img

549

Lumpa, vse najboljše za tvoj rojstni dan še od mene!

user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

clock-img

22.02.2008, 10:39

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj si tud uradno konzervica user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

veliko zdravja in sreče ob tvojih malih in velikih sončkih,da bi bilo čimveč s srečo obsijanih dni user posted image user posted image user posted image

...pa malemu Martinu od jacklyn za 5 mesecev

user posted image

clock-img

22.02.2008, 11:18

clock-img

julci

pencil-img

3398

user posted image

Lumpa vse naj naj tud z moje strani

user posted image

in Martin vse najboljše tudi tebi za obmesečnico

user posted image

clock-img

22.02.2008, 12:35

clock-img

smotka lonib

pencil-img

2043

MARTINU vse naj naj
user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

clock-img

22.02.2008, 13:31

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

martin vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.02.2008, 13:51

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

user posted image
in za martina user posted image
user posted image

clock-img

22.02.2008, 16:57

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

....smo globoko na drugi straniuser posted image user posted image user posted image --jes pa vedno bolj tuhtam,da ima ta ptresneta luna kaj prste vmes---je Hana dons tako pridna in dobrovoljna,kot v starih časih..je soseda prinesla eno veeeelko vrečo ta velikih legokock in sedaj pridno razmetava v kotu dnevne user posted image user posted image

clock-img

22.02.2008, 18:55

clock-img

julci

pencil-img

3398

Hana če ti vidiš Mihanovo  sobo bi mislila da je bomba trešla al pa tornado.user posted image user posted image
Naša je dans spala do 4 zjutraj pol pa do pol sedmih,nato se je malo igralapo postli,nakar sva zaspale do 10,pa bi rajtam še dlje,pa naju je Miha zbudil.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem