cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: CR zaradi neodpiranja

clock-img

18.01.2008, 23:37

clock-img

mamči

pencil-img

1722

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: mamči

Ja, mamči, meni je tudi to ločigčno. In ta hormon tudi potem pripomore pri (ne)odpiranju ob menstruaciji.

Ja nekako tako sem jaz razumela zdravnika takrat.

Aja? A potem to že vedo?user posted image

Ja on je nekaj sumil user posted image .

clock-img

18.01.2008, 23:38

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

19.01.2008, 09:03

clock-img

san

pencil-img

4176

ja, relaksina nam primankuje. no, starost verjetno nimaveliko zveze, ker sem jaz prvič rojevala zelo mlada. tale teorija o bolečih M in manjku relaksina, se pa men kar dobor sliši.

clock-img

19.01.2008, 23:07

clock-img

piko12

pencil-img

636

Jaz nism mela nobenih bolečin pri menstruaciji, kot da je ni. Porod pa sprožen 10 dni po roku, po 11 urah pa urgenten CR. Odprta sem bila kljub umetnim popadkom baje samo 3 cm. na srečo se zmeri manj spomnim tega...

clock-img

19.01.2008, 23:24

clock-img

Anonimen

V glavnem me zanima, ali ste tiste, ki ste imele CR zato, ker se niste odpirale tudi po indukciji poroda (svečke za mehčanje materničnega vratu, umetni popadki ...), pred nosečnostjo imele boleče menstruacije.

Nisem mela CR, sem pa imela včasih hudo, hudo boleče M, po indukciji poroda pa sem se odpirala kot za šalo. Dve urci popadkov na dve minute, pa je blo.

clock-img

20.01.2008, 17:22

clock-img

Tanayya29

pencil-img

2763

splišni ja,jaz sem imela zelo boleče menstuacije,in tudi CR.
Vendar jaz sem bila do konca odprta,pa mali ni hotu ven..visoka prečna lega mi piše(sem šla prav pogledat v MK).

LP.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem