writing-img

RE: Puder

clock-img

20.01.2008, 15:22

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

kako se kličeta zdej dva ki je rekla na tv. Eden je max factor in eden mensezdi da od Loreala. Imena, prosim!

clock-img

20.01.2008, 16:13

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Jaz uporabljam tekoči puder chanel in še tega vedno kombiniram skupaj s kremo. 

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

22.01.2008, 18:32

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Evo, js sm si zdej tud nabavila Lorealovega True Match. Sem ga danes že sprobala in sem ful zadovoljna.user posted image

lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

22.01.2008, 21:24

clock-img

Anonimen

Jaz imam tega:

user posted image

clock-img

22.01.2008, 23:03

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Joj, tole je pa tema direkt zame...user posted image

Js sem šla včeraj v DM samo s tem namenom, da si kupim puder, ker mi ga že počasi zmanjkuje - uporabljala sem (kar nekaj časa že) Lorealovega Ideal balance. Potem pa vidim, da tega pudra sploh ni več. Ker sem imela malega zraven, si nisem mogla vzet toliko časa, da bi sprobala ene par pudrov in videla, kateri mi najbolj ustreza, zato sem šla iz trgovine brez pudra. Pustimo to, kaj vse sem po poti do blagajne nabrala...user posted image

Torej, mene tud zanima, kateri puder je kolikor toliko podoben temu oz. kateri je fajn. Imam drugače mešano kožo, zdaj pozimi pa bolj suho.

Lp

ej...men je bil ta puder zakon!jutri si grem enega kupit...pa tud ne vem katerega...

imam enega za posebne priložnosti od este lauder...stane sicer ful, ampak je the best....ne vem kolk ste pripravlljene dat,...

no...tega za vsak dan, pa ne vem kerega naj kupim ker nimajo več tega od loreala

clock-img

22.01.2008, 23:03

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

Evo, js sm si zdej tud nabavila Lorealovega True Match. Sem ga danes že sprobala in sem ful zadovoljna.user posted image

lp

mislim, da imava midve podobno varianto...

koliko si imela prejšnjega številko?

clock-img

22.01.2008, 23:06

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Loreal True Match user posted image

moja št. je W7 - amber sand user posted image

clock-img

23.01.2008, 09:22

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

lp

Čaki, grem gledat...

Prej sem imela 15 (Rose Ivory), zdaj imam pa C2 (Apricot Ivory). Poleti imam pa temnejši odtenek...

Se mi pa zdi ta še boljši od prejšnjega. Se da ful lepo razmazat in lepo enakomerno prekriva.user posted image

Lp

clock-img

23.01.2008, 23:05

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

lp

Čaki, grem gledat...

Prej sem imela 15 (Rose Ivory), zdaj imam pa C2 (Apricot Ivory). Poleti imam pa temnejši odtenek...

Se mi pa zdi ta še boljši od prejšnjega. Se da ful lepo razmazat in lepo enakomerno prekriva.user posted image

Lp

čakaj...grem jaz tud pogledat...jaz imam 16...to pomeni,d a si moram kupit C3?
ne...res imam težave pravo barvo zbrat...VEEEEEEEEEEEEDNO!

clock-img

24.01.2008, 09:02

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

lp

Čaki, grem gledat...

Lp

čakaj...grem jaz tud pogledat...jaz imam 16...to pomeni,d a si moram kupit C3?
ne...res imam težave pravo barvo zbrat...VEEEEEEEEEEEEDNO!

Ne vem, katera ti bo ustrezala. Poskusi, pa boš videla! Ena bo ziher prava...user posted image
Se mi pa zdi, da je ta puder na voljo v več odtenkih kot je bil Ideal Balance.user posted image

Lp

clock-img

24.01.2008, 14:15

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

Bonnie...pa je tako fajn za namazat?.je podoben onemu ideal balance?..sem mislila danes it, pa se mi je zamaknilo...ker jaz bom tega zdaj imela ziher pol leta če ne še večuser posted image ,...trgovke pa mi ne znajo svetovat..

jaz se namažem sam pod očmi...podočnjake pa nosuser posted image

clock-img

24.01.2008, 20:37

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Bonnie...pa je tako fajn za namazat?.je podoben onemu ideal balance?..sem mislila danes it, pa se mi je zamaknilo...ker jaz bom tega zdaj imela ziher pol leta če ne še večuser posted image ,...trgovke pa mi ne znajo svetovat..

Meni se zdi, da se fajn in enakomerno namaže. Pa težek se mi ne zdi, v smislu, da bi bil pregost.

En dan si vzemi malo časa, jih v miru preiskusi in boš našla pravi puder...user posted image

Lp

clock-img

24.01.2008, 23:18

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

Meni se zdi, da se fajn in enakomerno namaže. Pa težek se mi ne zdi, v smislu, da bi bil pregost.

En dan si vzemi malo časa, jih v miru preiskusi in boš našla pravi puder...user posted image

Lp

hvalauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem