Kake luštne fotkice..... hrošček na njih pa še bolj....
Celena, septembra imam rok.... 11.
Ma zgleda, da se bo z obrtniki uredilo, ki slabših pa res ne moremo več dobit...
Danes je prišel pogledat eden za kitat in pleskat, ki zgleda resen.... ma kaj, ku bo mogu še tista dva prostora, ki sta kao že končana popravljat... ma dobro, dva dni gor al dol...
S parketarji pa tudi zgleda da se bo uredilo, je šel moj mož danes na firmo in vse povedal... sej sploh ne vejo, kake zaposlene imajo.... vse smo že v naprej plačali, za nardit pa kažin... ma zdej je reku, al dnar nazaj al da zrihtajo v enem tednu od kar jih bomo poklicali.... če ne, sodišče....
Pa tok nam ni blo prav, ki je bilo treba na vrata čakat 5 tednov... ma zgleda, da bojo prej, kot vse ostalo... hahaha
Kaj je zdej ta črta tle???
VSharmu je blo prekrasno.... letos malo bolj na izi...lahko bi dala kako fotkico, ma ne znam oz. nisem niti še probala kako funkcionira ta album...
Pa lani sem bla tudi... s frendico sva šli na križarjenje....
Sej Đerba pa tudi ni slaba destinacija....
Majuška, za jutri držim pesti... tudi prske na nogah bom stiskala...
Redhause pa tudi mene zanima, kje je.....
Joj, bi blo treba it že kmalu kej po nakupih.... vsaj naročit večje kose.... ma nimam pol kam dat....
Aja, v kolikem času dobim paket iz ministrsva..... jaz bom naročila previjalno mizo, upam, da jo dobim preden rodim, oštja...
Jutri pa grem po terarij v Trst..... sem si kraljevega pitona rezervirala.....