IZVIRNO SPOROČILO: Majuska
pišuka da bo eni strani res komaj čakam, da grem rodit ...
Jaz pa pri nobeni nosečnosti nisem imela te želje...meni je bilo pa obakrat čisto do konca prav super biti nosečnica

, mogoče zato, ker nisem bila nsoeča poleti in nisem otekala, pa tudi sicer sem se počutila super...
Si že vse zlikala? Zdaj je pa res zadnji čas, da si pripraviš prtljago za v P. Pa ne pozabi na oblačila zadomov, da ti bo

vedel kaj prinesti. Vem za dve moji koelgici, ki sta jima

po porodu pozabila prinesti v P oblačila za domov
Manca se z mojo mamo sprehaja naokrog, menda sta šli v Ljubljanico metat kamenčke

, Matic spančka,

prekopava gredico na vrtu, da bomo lahko še enkrat posadili ta nizek stročji fižol (smo ga danes jedli in je njami

). Dopoldan smo šli v mesto...no ne ravno dopoldan, ker je Matic spal do 10.30 (z vmesnim dojenjem ob 5), tako da smo se v mesto spravili šele ob 12.

Jutri imava pa posvetovalnico ob 8.10

in ga bo po mojem kap, ko ga bom ob 7.15 budila in oblačila...bogi revček
katina super, da ste se imeli krasno na morju

. Varuško iz Sezama sem imela enkrat zaManco in sem bila zadovoljna, po tem mi jo je pa večkrat pazila sodelavkina hčerka, tako da nisem potrebovala Sezama, zdaj pa pride ena iz Sezama v petek, da grem jaz z Maticem malo ven (čeprav je napovedan dež

, no bova šla pa v šoping

)
nanka tvoji punčki sta pa prava srčka

. Super, da vam gre tako dobro...upam, da se bo Natka kmalu navadial tudi ponoči na svojo posteljo. Maticu je pasalo pri nama spati kakšnih 10 dni, po tem pa niti ne več
Lara Croft daj lepo lenari še malo zame
redhouse ja poletne stvari bodo za septembrčka bolj malo uporabne, oziroma zelo kratek čas...tako da po mojem bo najboljše nakupit kakšne tanjše majčke z dolgimi rokavi in ga po tem oblačiti po principu čebule