Ojla punce!
Da se še jaz na hitrco pofočkam ... tole vreme nas prav nesramno razvaja, sploh si ne morem misliti, da smo šele konec februarja, pa take temperature. Jaz sem očitno včeraj malce pretiravala... smo šli do Zbilj, na igrišče in kavico, malo manj sem bila oblečena - pa saj je zunaj kazalo +18 stopinj!!!, pa sladoled sem jedla, danes me pa grlo boli
Calena, ti si pa dobra, da lahko hodiš 1-2 urce v kosu ... jaz samo iščem, kam bom posadila svojo rit
.
Majuška; ti pa malo izprezi, vse preveč garaš in potem ni čudno, da si utrujena. Probaj počivat, prav? Ne vem, če sem omenila, tudi jaz sem zadnjič padla na cesti oz. tik za cesto, na eni potki, kjer vozijo tudi avti ... sem imela srečo, da takrat ni bilo nobenega avta... sem pa priletela na rito in se fino rešila pred padcem na trebuh. Ampak naslednja dva dni sem bila kot da bi me nekdo povozil ... čist polomljena.
Ful se veselim našega ponovnega snidenja, si bomo spet imele ogromno za povedat, pa veselim se, da bom videla eno majhno štručko - Matica. Mml, nikar se ne opravičuj. Imaš pravico zamujat
Zdej pa počasi
po moja škratka, gremo do knjižnice, pa malo pred hišo na sončka ... Uživajteee!