majuska, ja še vedno "dietiram" in to bo ostalo vsaj do poroda. Pravijo, da cuker po porodu ali po koncu dojenja v 90% primerov izzveni. Računam, da bom med večino.
NiLe, prenesla sem ti Oleovit D3, ker mi nisi odgovorila na SMS se Antiflat kapljic nisem upala prinesti. Upam, da nisem naredila napake.
Držim pesti, da si na GP dobro opravila in da MV lepo čaka na april. Mogoče boš imela celo srečo in imela UZ, ter videla vašo .
Joj, kako si bila pridna, da si že vse pripravila in pospravila. Zdaj pa le malo počij, da te res kaj ne prehiti.
redhouse, super da se nam boš lahko pridružila. Med nami so tudi že izkušene mamice in prepričana sem, da bomo s skupnimi močmi našle kakšen dober nasvet ali razrešile kakšno dilemo.
mml, me veseli, da je Matic dobre volje.
Matic veselo kolca v ležalniku in mlati medvede, ki visijo pred njim .
Tile naši škratki prav hitro prerastejo oblačila. Mi zamenjujemo garderobo vsako sezono. Redkokatera stvar zdrži dlje. Mislim, da so zmagovalke kakšne pajkice, ki jih je nosila pri 1. letu, ko je nosila še plenice, nato pa smo plenice prerasli in so bile te pajkice še vedno uporabne.
Kako sem vesela, da sem se odločila pridružiti kolegici pri nakupovalnem izletu v A. Bila sem sicer malo v dvomih kako bom zmogla, vendar je šlo super. Vmes sva imele tudi postanke in počitek ob kavici, da ni bilo prehudo. Me je bilo kar strah ali bom lahko kos eni aktivni in k sreči nisem bila v breme. V takem šopingu nisem bila že celo . Sicer sem šla z namenom priti do lekarne, kaj drugega pa niti nisem imela v mislih. No, seveda moja nrav ni zatajila, domov sem prišla zadovoljivo obložena. Večino stvari sem kupila za in , zase praktično nič.
Flisa ravno nisem videla, po trgovinah imajo pa precej znižanih toplejših oblačilc. Drugače ti pa jaz lahko posodim pajacek iz flisa, ker ga mi še ne rabimo . Če rabiš povej, da ne boš kupovala za teh nekaj dni (ti lahko prinesem na srečanje, ali pa če se dobiva vmes).
Bravo za očka, ki bo animiral Manco. Verjetno bo zvečer kar padla v posteljo in spala kot .
Če bo lepo vreme greste v soboto morda lahko v Arboretum v Volčji potok, da bo Ana imela proste roke. Priznam, da pri nas Ano špila predvsem , sicer mu pomaga, jaz sem bolj zadolžena za kuhinjo. Bi mi pa kljub temu kakšna Ana prav prišla za kakšno bolj temeljito čiščenje (npr.

in generalno čiščenje kakšnih omaric in pečice v kuhinji), ampak se ne strinja s tem in pravi da bo sam. Samo jaz ga ne morem kar naprej
s tem.
Kot da včeraj še ni bilo dosti razburjenja smo prodali naš mali
S tem sem jaz trenutno ostala brez stalnega prevoznega sredstva, ki bi me čakal v garaži. Upam, da bodo z dobavo našega novega avta pohiteli, ker se brez počutim gola in bosa.
No, pa sem nas spet spravila na naslovnico

.