Imam še malo časa, je še priden
v posteljici:
IZVIRNO SPOROČILO: valika
piškotek - kako kaj pri vas?? me prav zanima kako preživite dan in kaj se vam dogaja... upam, da se imate ok in da se nekako le razumete....
Ja, drugače se razumemo, dan gre tudi kar uredu mimo, problem nastane samo kadar taveliko kaj "piči" in se drži kot kisla kumarica (seveda če kaj ni po njeno).
Med tednom je dan zelo kratek (ko smo recimo skupaj), ker jih gre moj po službi iskat v šolo in pridejo domov šele tam okoli 16 ure, potem imamo kosilo, pol so naloge ali učenje - midva z

greva ponavadi še na sprehod če je vreme ok, potem je pa itak že tolk ura, da spravimo tamalga spat - to sta pa zmeri zraven - ko se kopa, previja, je večerjo,... Potem je na vrsti ponavadi večerja (če je slučajno še kdo lačen) in pa umivanje vseh ostalih družinskih članov

(ker drugače rata zastoj v kopalnici

) Pol pa grejo ponavadi pred TV, jaz pa imam itak še tolk dela (kake cunje, amo po kuhinji pospravt,....) ali pa sem tle mal z vami. Za vikend pa ponavadi kar kam gremo - na kak sprehod po Ljubljani ali pa tu okoli nas - na malo daljšega če je sonček - drugače pa tudi ne delamo nič kaj posebnega - Ponavadi jih pa vse skupaj že dopldan "naženem" vn da je moj vsaj malo sam z vsem tremi.
Moram pa rečt, da tamalega kar porajtata, ga tudi popazita, če jaz kaj takega delam, edino tavelika je takoj ljubosumna, če ima Nejc kaj novega - so vedno vprašanja: A to ima pa novo? Kdo pa mu je kupil? A to tudi rabi? Zakaj?

Ja, saj vem da je grozno če ima kdo kaj novega - ti pa ne - samo jaz pač ne morem pomagat, če ga pa moja mami tako rada razvaja.
Saj pravim, drugače se imamo kar uredu, samo pač tisti čudni izpadi občasno od tavelike in to njeno učenje je pa obup. Ampak sej sem se že kar malo navadila na vse to, tako da itak da vem, da pač samo rabimo čas, da se vsi navadimo en na drugega.
Vam pa vsem hvala za spodbudne besede in vaše predloge, pomoč in razumevanje. Super ste aprilčice
Zdaj pa moram it ga zrihtat, greva na plavanje. Lep dan vam želim...