IZVIRNO SPOROČILO: zalbi
Helou - evo mene!
Ja na srečanju je bilo itak zakn.
Poročilo:
Jah Julija od taške itak ful dobr puza, pa taška je rekla da ne bo sedela v vozičku - ja itak da je naložila, k je Julija čist pridn sedela in se igrala... - še dobro, da se je na vsake toliko časa malo oglasila, da smo sploh vedeli, da je z nami
nejc od piškotka je pravi mali divjak, pa na začetku nas je ignoriral in se zabavl s plazenjem po vozičku in gledanje krog - očitno so njegovi vrstniki za njega preotročji. Že na prejšnjih srečanjih smo ugotovile, da ima rajši starejše punce
Matic od mojčce je osvojil puzanje - pa mojčca skoz prav da nč ne spi, pa je bil revček skoz zaspan.... le zakaj?:) - zato, ker od četrtega meseca dalje čez dan ne spi več kot eno uro in mu primankuje spanca
Klara od Jape pa je taka pridna pučka, pa še vedno jo od naše Sara krik spravi v jok, ja pa ful dobra ploska.- pa tako lepo sedi na tleh in se igra
Sara od mene pa je celo osvojila trebušno lezenje nazaj.. - ja,
za Saro. Očitno ji odgovarja gorenjski zrak.
1vetrnica... naj se tvoj malček čim prej pozdravi.. - enako ti želiva tudi midva z Maticem in upam, da se naslednji teden končno spoznamo.
No, meni je Matic v avto prav hitro zaspal, ko sva prišla domov, pa sem ga nesla v njegovo posteljo in je bilo s spanjem konec. Ene 7-krat mi je vstal in se vrtel po postelji, pa vstajal, no, potem pa sem ga dala v žakelj in približno 13.45 je zaspal in ne boste verjele:
ŠE KAR SPI. Očitno ste tako dobro vplivale na njega, da je bil revček čisto utrujen. Zaradi mene se lahko dobimo na čveku tudi vsak dan, mi bo vsaj otrok spal več kot eno uro na dan.
Sedaj pa počakajmo samo še na Piškotka, da pride domov (nam je zaupala, da se bo cel dan potepala), potem pa boste lahko videle še slikce.
Kaštrun in
Lonib, vajine pozdravčke sem posredovala naprej ostalim puncam. Če ne verjameta, kar vprašajta ostale

.
Sedaj grem pa prav gledati v sobo, če Matic sploh še diha. Kadar spi več kot eno uro (no, to se naredi 1x na dva meseca) ga grem preveriti v sobo, če je vse ok. Res nisem navajena, da bi otrok tako dolgo spal.
bodo izbrali doma za ostarele