writing-img

RE: Klomifenke 2008

clock-img

18.06.2008, 12:49

clock-img

nf

pencil-img

1164

Jst pa vse jem pa se moram kr naprej redit, mi vedno folk teži, da sem presuha. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

18.06.2008, 13:09

clock-img

nf

pencil-img

1164

Moram priznat, da me že ful daje...tctctc kje je šele petek!!!!!!! Hrbet me kr naprej pomalem daje pa postajam že tipino pms-ovsko blesava. user posted image

clock-img

18.06.2008, 13:18

clock-img

Anonimen

nf, in ti boš mene pustila čakat do ponedeljka, da bom zvedela za tvoj +??? user posted image user posted image

clock-img

18.06.2008, 13:49

clock-img

nf

pencil-img

1164

Aja Bibica, ti greš na morje! Pa sej vsi vemo, da bo user posted image , tko da brez skrbi. user posted image
Sem pa neverjetno zaspana... ampak to sem itak vedno user posted image

clock-img

18.06.2008, 13:54

clock-img

Anonimen

Zakaj misliš, da bo M prišla?? Jaz pa mislim, da ne!!!! user posted image

ja, punce, jaz se poslavljam od vas do ponedeljka.. Imejte se lepo, ne ga preveč sračkatuser posted image , pa glej NF, da zagledam en velik + ko pridem domov.

uživajte.. Čeprav tok kot js, itak ne boste.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2008, 13:57

clock-img

nf

pencil-img

1164

Uživaj Bibica!!!! Pa ne preveč user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

18.06.2008, 16:04

clock-img

neela

pencil-img

2128

neela's in the town again!!!!
Dost je blo zabušavanja za knjigami, zato sem morala svojo presvetlo ritko premestit v službo, tam pa časa za RR žal ni. user posted image

Vidim, da ste načele zanimivo debato...iz pregrešnih korenin draženja ob vašem uživanju (biba!!!). Pa da ne ostanem še sama dolžna za 'svoj lonček... Sama imam morsko hrano zelo zelo rada user posted image , drugače pa sem bolj bibine sorte (je več stvari, ki jih ne jem, kot tistih na drugi strani - vendar so te vse tiste prepovedane). To in pa ljubi geni, ki so mi položili v zibelko baročne obline mi omogočajo, da npr. v morju ne rabim preveč migat, ker itak sama po sebi obstanem na gladini...user posted image user posted image user posted image Ampak - that's me! Hmmm....nf, lahko pa se medve za kakšno kompenzacijo zmenva, kaj praviš? user posted image

Nič punce, sedaj pa šibam naprej....

P.S.: nf, petek je pred vrati, že trka, samo ti še ne slišiš!!!!

clock-img

18.06.2008, 18:48

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Aj, ste me nasmejale. user posted image
Drugače imam pa tudi jaz kar lepe baročne obline, tako, da neela - ni se treba počutit osamljeno. user posted image  Je pa res prednost, da v morju lahko lepoobstaneva na gladini. Sem pa tudi jaz velik ljubitelj morske hrane. Me takoj lahko podkupiš, še posebej, če mi ponudiš školjke - moj user posted image  točno ve, da me mora na školjke pelat in bo vse dosegel (ni kaj, sem prodana dušauser posted image ).

biba, uživaj na morju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nf, še malo pa bo petek in.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neela, naj bo že kmalu izpit, da boš knjige odložila vsaj za nekaj časa in uživala...... povsod kjer pač boš.user posted image

clock-img

18.06.2008, 22:37

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

nf ti si meni sumljiva .... navijam zate da bo +

biba uživaj na morju

neela in lučka vama pa lep pozdravček

clock-img

19.06.2008, 08:44

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

dobro jutro punce!!!

kako ste?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

19.06.2008, 09:03

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Dobro Jutrouser posted image
Če povem po resnici, mi že par dni dela slabo, pa glava me boli, nekaj se dogaja z menoj, ampak še nevem KAJuser posted image
Bomo počakali in videli, jeres?user posted image
Kako je kej s teboj, te obišče kajuser posted image user posted image

clock-img

19.06.2008, 09:56

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

ma ni hudega...dva dni nazaj mi je blo zvečer slabo, to je pa to zaenkrat...upam da ne bo user posted image

clock-img

19.06.2008, 10:00

clock-img

nf

pencil-img

1164

Hello babe!

Neela, ne hvala user posted image  Se mi je kr fino basat, kokr se mi zahoče. user posted image
Sem pa včeri nardila okoli 50km s kolesom, ampak je potem zmanjkalo ene 45min dneva, da bi prikolesarila do Bleda. No pa me je moral moj support crew (moj dragi seveda ;)) priti iskat v Naklo, hehe in seveda peljat na pico. Potem sva šla pa še malo okoli blejskega jezera in na konec tekme rus-swe. Je blo kr fino. user posted image
Ej petek že res potrkava in zaenkrat, čakte da potrkam, moram rečt, da še nimam nobenih vidnih znakov pms!!!! Ampak kot sebe poznam, se to lahko spremeni v roku parih ur. Testa pa raje sploh nisem še kupila, ker bi ga drugače že zdavnej nardila. user posted image

clock-img

19.06.2008, 10:01

clock-img

nf

pencil-img

1164

Mašika, naša Fargo, danes si pa že 6 tednov nosečka user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

19.06.2008, 10:16

clock-img

dana

pencil-img

1395

Joj kako ste se razpričale o morju in morski hrani. Jaz morja še kar dolgo ne bom videla. Upam da konec julija za pokušino. Drugače gremo pa v začetku septembra na Kretouser posted image  To pa že komaj čakam. Tamali vsakič ko vidi avion pravi, da s takim se bomo pa tudi mi peljali.

Imam pa ta teden ful gužvo v službi, zato tudi bolj malo pišem. Samo preberem.

Jaz sem končala s K za ta mesec. Res da ni bilo tako hudo kot prešnji mesec, ampak sem vseeno bila malo smotana tele dni.
Še dobro da bo zdaj spet sončno in toplejeuser posted image

Vsem ki boste še šle na morje - UŽIVAJTE

nf od tebe pa čakamo en + user posted image

Menda ja bo kakšna ta mesec no.

Maša pa tudi že najbrž komaj čaka 1. pregled, kajne??

< Sporočilo je popravil dana -- 19.6.2008 10:17:53 >

clock-img

19.06.2008, 10:22

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: nf

Mašika, naša Fargo, danes si pa že 6 tednov nosečka user posted image  user posted image  user posted image

hi hi....

ja, dana, komaj čakam...in ker je tale moj 8.7. takooo daleč sem klicala in imam v ponedeljek samoplačniškega...user posted image

clock-img

19.06.2008, 11:05

clock-img

dana

pencil-img

1395

Maša, te pa čisto razumem. Glede na to da sta dolgo časa čakala je logično da te zanimauser posted image

clock-img

19.06.2008, 11:33

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Jaz pa sem morala zbežat s plaže domov, ker mojiuser posted image je bilo prevroče in je začela cvilit ima pa za kakšen teden skotit maleuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Saj s kužki se bom tolažila, dokler meni ne uspeuser posted image

clock-img

19.06.2008, 11:36

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Maša sej jaz bi isto šla na samoplačniški pregled, kdo bi čakal tako dolgouser posted image
Ti kr pejdiuser posted image

clock-img

19.06.2008, 12:40

clock-img

nf

pencil-img

1164

Maša khm Fargo, a pa greš k Rešu ali kar svojemu G? Imaš prav, 8.7. je res predaleč zate, čeprav zame se pa grozljivo hitro bliža user posted image

Babe, samo ste res čenče. user posted image  Pa itak da ni ta mesec ratalo nooo! Mislm kakšna je verjetnost, da ni ratalo že 22-krat in potem pa rata zadnji mesec pred laparo!?? Ni je! Meni se nikoli nikoli stvari tko na izi ne posrečijo. Sploh na ta način, da bi se izognila operaciji!! Verjetno bo pa ratalo prvi mesec po laparo. user posted image  Mislim, da gremo avgusta potem spet v nove boje.

clock-img

19.06.2008, 14:40

clock-img

nf

pencil-img

1164

joj ne, zdej pa že mene matra, ali sem ali nisem user posted image  user posted image  A veste, kaj mi je nenavadno, da nimam nobenih pms znakov!

clock-img

19.06.2008, 15:00

clock-img

jenyj

pencil-img

82

Maša, jaz imam pri svojem ginekologu pregled šele 11.07., takrat bom že 2,5 meseca noseča. Sem pa sedaj kar malo jezna, ko me je sestra od Reša tako hitro naročila, potem pa je panika, ko še nič ni. Bi bilo bolje, če bi imela v torek prvi pregled.

Lep sončen dan vam želim - po dolgem času!!!

clock-img

19.06.2008, 15:02

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

nf, a tebe je začelo šele zdaj matrat, Nas že cel teden matra, kaj bo jutri s teboj. komaj čakamo, da rečeš user posted image user posted image , me pa bomo veselo skakale do strpa. Zato bom jaz kar začeal navijat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa sedaj malo spat, ker me tako daje zaspanost, da sem kar omotična.user posted image Mi pritisk nagaja.

clock-img

19.06.2008, 15:14

clock-img

nf

pencil-img

1164

Hehehehe nisem vedla, da vas tako matram user posted image  Mah mogoče ga bom pa že jutri zjutraj naredila, kaj pa vem, ful me že matra. user posted image  Čeprav sej to je šele moj 27. dan, mogoče mi sploh ne bi že pokazalo, tudi če bi bila. Če bi se lahko zadržala, bi najraje počakala po konca naslednjega tedna, ampak ... user posted image

clock-img

19.06.2008, 19:41

clock-img

neela

pencil-img

2128

ojla dečve!
nf - da mi te je videt, kako boš ti zdržala do drugega tedna...user posted image Čeprav, če sem poštena jaz definitivno ne bi še delala testa na 27 dan. Enostavno se mi zdi, da je preveliko tveganje, da ugledaš -.

Fargi - potem zate navijamo za ponedeljek, kajne? Držim pesti, da bo vse ok in da nam boš že začetek tedna polepšala z veselo novico!

lučka - kaj se pa s teboj dogaja, da te pritistk matra????? Nam kaj skrivaš al se ti to večkrat dogaja?

BEBIII - user posted image user posted image user posted image eni imate user posted image , drugi imamo pa knjige - glavno da si vsaj malo poskušamo preusmeriti naše misli, kajne?

trinity - user posted image tudi tebi pozdravček!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem