writing-img

RE: Klomifenke 2008

clock-img

12.08.2008, 21:42

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Ok, hvalauser posted image
user posted image user posted image

clock-img

12.08.2008, 21:46

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

O, ledenka, se še tu malo bereva. user posted image  Hvala za informacijo glede bolniške. Jaz mu bom po moje kar rekla, da mi napiše v poročilo za bolniško vsaj par dni po pumkciji. Pač delam  vrtcu, med počitnicami so tako in tako samo tamali otroci, pa še tisti teden sem po čudežu na vrsti za zapiranje vrtca. Pa ne vem če je priporočljivo par dni o punkciji in v času ET pospravljat ležalke, nosit in previjat otroke naokoli,... Upam, da se bo izšlo.

clock-img

12.08.2008, 21:47

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: nf

user posted image  user posted image  user posted image  A pa imaš kakšne znakce?

ja, ja nf...definitivno imam znake.....da sem že 'pod čudnimi obrati' od iskanja znakov in neznakov user posted image ...user posted image ...klinc jih gleda....če se user posted image   vendarle še ne pokaže, delam test v SOBOTO zjutraj...poročam na RR-ju v živo - obljubim, ok??? Sem zadovoljila in potešila radovednost sočlanic??? user posted image

clock-img

12.08.2008, 21:48

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

.. Upam, da se bo izšlo.

seveda se bo izšlo!!!! user posted image

clock-img

12.08.2008, 21:48

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Drage moje uspelo mi je dobiti napotnico za IVFuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Juhuhuuu, končno sem si pridobila!!!!
Jutri bom poklicala in se naročila, ampak kamuser posted image
Vem da mi je ena dala že številke, ampak sem jaz to že zdavnaj pozabilauser posted image
Kaj mi lahko svetujete, glede vsegauser posted image user posted image

Super!!! Sem že videla, da si o informacijah vprašala na temi IVF/ICSI. Imajo pa punce prav, da je povsod dobro, kamor koli boš šla, tudi GKLJ.
Zdaj pa dobro opravi glede pregledov, predpriprav, da bosta kmalu na vrsti in potem takoj v nizki štart za akcijo, ker na cilju te že čakata user posted image .

clock-img

12.08.2008, 21:50

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: neela

.. Upam, da se bo izšlo.

Imaš prav. Sploh ne vem kaj ves čas tišim zraven tisti upam, če vem da bo. user posted image

clock-img

12.08.2008, 21:53

clock-img

neela

pencil-img

2128

.. Upam, da se bo izšlo.

Imaš prav. Sploh ne vem kaj ves čas tišim zraven tisti upam, če vem da bo. user posted image

tako se govori! GO lučka, GO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ...še čisto čisto malo, pa ugledaš tisti želeni dve črtici in še korak več, ko boš slišala bitje user posted image vajinega zaklada!

clock-img

12.08.2008, 21:56

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

tako se govori! GO lučka, GO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ...še čisto čisto malo, pa ugledaš tisti želeni dve črtici in še korak več, ko boš slišala bitje user posted image vajinega zaklada!

Te besede pa naj se 100% uresničijo.  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
So pravi balzam za moja ušesa in jih rada slišim. Še posebej v zadnjem času. Mi dajo zagon. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

12.08.2008, 22:47

clock-img

miska73

pencil-img

4167

miška, a ne da je tu res tako pozitivna energija, da te vedno potegne nazaj. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ja to je pa čisto res.
V bistvu je to edini forum in tema na forumu, ki me je res na dolgi rok pritegnila.

če se   vendarle še ne pokaže, delam test v SOBOTO zjutraj...poročam na RR-ju v živo - obljubim, ok??? Sem zadovoljila in potešila radovednost sočlanic???

Ej neela, ti ta rok vedno bolj zamikaš. A ni bil še včeraj petek, danes je pa že sobota.
Pojdi čimprej delat test, ker nas bo drugač razgnalo od radovednosti - no vsaj mene...

clock-img

12.08.2008, 23:04

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

če se   vendarle še ne pokaže, delam test v SOBOTO zjutraj...poročam na RR-ju v živo - obljubim, ok??? Sem zadovoljila in potešila radovednost sočlanic???

Ej neela, ti ta rok vedno bolj zamikaš. A ni bil še včeraj petek, danes je pa že sobota.
Pojdi čimprej delat test, ker nas bo drugač razgnalo od radovednosti - no vsaj mene...

neela, čisto od blizu bom stiskala pestke zate!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

13.08.2008, 06:53

clock-img

neela

pencil-img

2128

Pojdi čimprej delat test, ker nas bo drugač razgnalo od radovednosti - no vsaj mene..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2008, 06:54

clock-img

neela

pencil-img

2128

Fargi, mogoče pa mi prav ti prineseš srečo....user posted image ...boš prevzela poslanstvo štorklje...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 13.8.2008 6:55:51 >

clock-img

13.08.2008, 08:21

clock-img

nf

pencil-img

1164

Samo Neela, ti si pa tudi taprava!!! Tako bomo rekli, če boš ti zdržala do sobote do testa, potem ajde, naj ti bo. Jaz pa odpiram stavnico, da boš klonila že prej in to že danes zvečer! user posted image  user posted image
Če katero zanima, sem dala par fotk v album. Naj piše na ZS za geslo.

clock-img

13.08.2008, 09:10

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ne morem si pomagat. Amapak smo res smešne s to našo neučakanostjo. Važno je, da sedaj vem, da nisem osamljen primer.user posted image

clock-img

13.08.2008, 09:22

clock-img

nf

pencil-img

1164

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ne morem si pomagat. Amapak smo res smešne s to našo neučakanostjo. Važno je, da sedaj vem, da nisem osamljen primer.user posted image

Duuuuuh! Itak da nisi osamljen primer! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Kako ti gre kaj špikanje? Samo še do sobote?

clock-img

13.08.2008, 09:29

clock-img

Anonimen

joj, nf, kake lepe slikce.. A ma vzameš naslednič s sabo??  Bom čist pridna. user posted image

clock-img

13.08.2008, 09:34

clock-img

nf

pencil-img

1164

Veš da! Lahko bi imele tako skupinsko terapijo kot v knjigi Očarljivi skupinski samomor, ne vem še je katera brala. Bi ukradle en avtobus in švuuuuuusssss proti afriki user posted image

clock-img

13.08.2008, 09:36

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Špkanje poteka dobro. Včeraj sva potrebovala 10 minut za pripravo in špiko, danes pa že "samo" 5 minut. Počasi bova postala prava mjstra.user posted image

clock-img

13.08.2008, 09:44

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

nf, super fotke!  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

te pa res zagrabi, da bi šla na tako potovanje.user posted image

Zdaj pa šibam v službo. se beremo in pišemo popoldan.

clock-img

13.08.2008, 10:20

clock-img

little angel

pencil-img

477

punce hvala za odgovore. jaz pa sem danes vceraj vzela zadnjo tableto K, danes sem naredila ze ovulacijski test in se je vidla rahla crtica in upam, da bo jutri bolj mocna. tak da upam, da nam bo uspelo vsaj do ovulacije prit!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2008, 10:28

clock-img

nf

pencil-img

1164

little angel, ovulacija naj bi bila tam nekje 5 dni po zadnji tabletki, ampak ti kar v akcijo! user posted image  user posted image

clock-img

13.08.2008, 11:11

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

jojjjjj, kake hude fotkeeeee!!!!!!! Fargi bi tud tam bla!!!!!!

clock-img

13.08.2008, 11:27

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

dodala dva nova albuma...geslo ostaja enakouser posted image

clock-img

13.08.2008, 11:39

clock-img

PENCA

pencil-img

286

Pozdravljene klomifenke

Nf slišim, da so fotke noro dobre, daj še meni pošlji geslo. Mogoče dobim idejo kam bi sla drugo leto. A je primerno za majhne user posted image ? user posted image user posted image user posted image

PikaV čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uživaj v nosečnosti.
Trinity lepo da nas prideš pogledat.user posted image

Lučka 25 in BEBII držim pesti, da vama hitro uspe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neela zakaj nas puščaš v takšni negotovosti, saj veš ,da smo grozno firbčne. Upam, da nas boš čimprej razveselila z user posted image user posted image .

Fargesia tudi zate upam, da se ti čimprej pokaže user posted image user posted image in da lepo donosiš do konca.Kako pa to, da so tebe dali na ivi in ne na ivf. Mislim glede na to koliko časa se že trudiš, al si še bolj mlada, pa maš še čas? Meni je G rekel, da grem po laparo na ivf. Pomoje zato ker se že tako dolgo trudim in ivi pomoje ni tolk uspešen. Ne vem, mogoče se motim.
Vsem želim čimprej user posted image user posted image .

clock-img

13.08.2008, 11:39

clock-img

nf

pencil-img

1164

Hvala hvala! Jih bom zvečer še par gor vrgla! Včeraj je bilo bolj za probo.
Moram rečt, da mi je bolj všeč Fargi kot blondinka! user posted image  Samo tisto ustvarjanje je pa hudo!!!!! Kakšen profi pa sej ne morem verjet!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem