writing-img

RE: Klomifenke 2008

clock-img

18.08.2008, 14:07

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: nf
Sem pa slišala, da je naš asistent na EFju, Hugo, umrl. user posted image  Ti gliseraši bi moral najprej narest IQ test, ne pa da vse te glupe majmune spustijo v vodo!

user posted image A Zagoršek??? Je bil on tisti nesrečni potapljač, ki ga je čoln povozil???

clock-img

18.08.2008, 14:11

clock-img

neela

pencil-img

2128

WELCOME BACK vse dopustnice..user posted image ..zadnji čas, da ste nehale pohajkovati, pa kjerkoli ste že bile. Ne moremo skoz samo eni in isti delat, drugi pa svoje presvetle ritke v morju namakat...user posted image ... No, lepo pa je od vas, da ste se javile na raport...user posted image user posted image

clock-img

18.08.2008, 14:12

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

neelika, sej boš ti tud še šla uživat! nč fouš bit zdej! sam sem se pa res fajn mela...si še fouš a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

18.08.2008, 14:17

clock-img

neela

pencil-img

2128

Fargi, pa saj veš, da jaz pa res ne morem odstopati od slovenskega povprečja in moram negovat zdravo tipično slovensko lastnost....user posted image user posted image user posted image ...Sicer pa - kakšna foušarija...saj sem itak doma....s to razliko, da jaz lahko svoje prelepe nožice namakam edino v lavor, zraven pa študiram...in če se še usedem na balkon, na sončka, se resnično lahko pretvarjam, da sem na morju....tu me vsaj kakšen val ne more zalit....razen moj user posted image , ko zaliva rože...user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2008, 14:19

clock-img

nf

pencil-img

1164

ooooo Neelika in Fargi! Ja, Zagoršek user posted image  Tukaj si lahko prebereš: http://www.finance.si/220646/Tragi%E8na_smrt_mladega_docenta_na_ekonomski_fakulteti. Grozno!!!! Me prav zanima, če se voznik sploh zaveda, da je nekoga ubil. user posted image

clock-img

18.08.2008, 14:20

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

neela, nimaš nobenega potoka zraven da bi si tam nogice namakala?!

clock-img

18.08.2008, 14:23

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

nf, men je ful grozno take stvari brat in poslušat...to so objestni prepotentneži k mislijo da majo zlatga tiča in da si lahko privoščijo vse...sploh škoda besed za take idiote ki tko brezglavo in neodgovorno plujejo ob plažah...

clock-img

18.08.2008, 14:30

clock-img

neela

pencil-img

2128

Nf, o beda, res... Jaz sem Zagorška še to šolsko leto poslušala. Pa še najboljši predmet mi je bil! Ma da tega 'čolnarja' koklja v rit brcne, no! user posted image user posted image

Fargi, ah, ne samo potoček - Krko imam ful blizu hiše....samo sem očitno prelena, da bi se sprehodila do tam. Poleg tega se mi zdi, da je sedaj ful ful mrzla.

clock-img

18.08.2008, 14:33

clock-img

nf

pencil-img

1164

Tega čolnarja bi bilo treba navezat nekam ob obalo in parkirat z gliserjem nad njega. Pa naj se znajde! Aja pa še zraven vse ostale gliseraške norce!
No tako, se že malo bolje počutim. user posted image
Kaj zdej Neela, nič morja??? Kdaj greš?

clock-img

18.08.2008, 14:34

clock-img

nf

pencil-img

1164

Neela toplejša kot je Krka zdej, ne bo več letos user posted image  user posted image  Tko da v akcijo!

clock-img

18.08.2008, 14:45

clock-img

neela

pencil-img

2128

Neela toplejša kot je Krka zdej, ne bo več letos user posted image  user posted image  Tko da v akcijo!

Zmenjeno nf, ti pridi k meni pa v akcijo....jaz te bom pa gledala pa navijala zate...user posted image user posted image user posted image ....Fargi pa se mi pridruži pri navijanju....da bova bolj glasne..user posted image

Moj dopust...septembra...user posted image ...Grčija...

clock-img

18.08.2008, 14:58

clock-img

nf

pencil-img

1164

Hmmmm hmmmmmmmm veš jaz imam čist dovolj kopanja za letos, I'm cool. user posted image  Kaj zdej jaz neki, ti si prej jamrala, da rabiš počitnice. user posted image  Kam greš v Grčijo?

clock-img

18.08.2008, 15:06

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Zmenjeno nf, ti pridi k meni pa v akcijo....jaz te bom pa gledala pa navijala zate...user posted image user posted image user posted image ....Fargi pa se mi pridruži pri navijanju....da bova bolj glasne..user posted image

jaz glasna?! tako mirno in tiho bitjece kot sem jaz?!!!

clock-img

18.08.2008, 15:10

clock-img

neela

pencil-img

2128

Hmmmm hmmmmmmmm veš jaz imam čist dovolj kopanja za letos, I'm cool. user posted image  Kaj zdej jaz neki, ti si prej jamrala, da rabiš počitnice. user posted image  Kam greš v Grčijo?

Kos me vabi....user posted image ...si že bila?

clock-img

18.08.2008, 15:10

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ja ja....še ena, ki buče prodaja...user posted image ....user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

18.08.2008, 15:11

clock-img

nf

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Ufffffffffff se že vidim. Tko bi morala v Krko skočit, da bi se kr kadilo za mano! user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

18.08.2008, 15:11

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

bučeeee, buče samo za vaaas....skonto gospa, če kupite tri!!!!

clock-img

18.08.2008, 15:12

clock-img

nf

pencil-img

1164

A ta protikorupcijski? user posted image  user posted image  user posted image  Bila sem samo na absolventu, samo kot si lahko predstavljaš, kej dosti Grčije nisem vidla. user posted image

clock-img

18.08.2008, 15:24

clock-img

neela

pencil-img

2128

A ta protikorupcijski? user posted image  user posted image  user posted image  Bila sem samo na absolventu, samo kot si lahko predstavljaš, kej dosti Grčije nisem vidla. user posted image

uf, tega se pa ne bi branila...tako šarmatnega sivolasca....user posted image ...Ja absolventska Grčija je itak v obliki koktajlčkov....poznam...user posted image

clock-img

18.08.2008, 15:32

clock-img

nf

pencil-img

1164

Še posebej če bi on častil. user posted image  Kako sta pa prišla do Kosa? A je kej posebnega tam?

clock-img

18.08.2008, 15:36

clock-img

neela

pencil-img

2128

nf...you've got mail (zs)!

clock-img

18.08.2008, 16:48

clock-img

nf

pencil-img

1164

Jaz sem pa na sosednji temi opazila, da je naša Sonček85 nosečka!!!! Čestitam!!!!!! In pridi še nam malo poročat, noooo!

clock-img

18.08.2008, 16:54

clock-img

tinč407

pencil-img

666

jaz sem tako vesela za našo sončico, da ji moram kar na vsaki temi čestitat user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo sonček85user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

clock-img

18.08.2008, 16:55

clock-img

tinč407

pencil-img

666

nf, kako kaj? že dolgo nisem nič bla gor pa sem malo zgubila stik z najnovejšimi informacijami user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

clock-img

18.08.2008, 17:03

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sonček ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem