writing-img

RE: Klomifenke 2008

clock-img

21.08.2008, 07:46

clock-img

Anonimen

Dobro jutro. user posted image   user posted image

Za lažji začetek dneva pa user posted image    user posted image

clock-img

21.08.2008, 08:09

clock-img

neela

pencil-img

2128

suzi, dobro jutro!
Hvala za kavico, ne veš kako dobro dene....user posted image

clock-img

21.08.2008, 09:29

clock-img

little angel

pencil-img

477

dobro jutro punce

clock-img

21.08.2008, 09:46

clock-img

nf

pencil-img

1164

dobro jutro!
Zadnje čase sploh nimam nič časa za vas. user posted image  Imam polhno opravkov v službi, po službi, zvečer... user posted image  Mislim, da imam ravnokar ovulacijo user posted image  user posted image  user posted image
Kako ste kaj ve? A je katera nosečka in sem slučajno spregledala???

clock-img

21.08.2008, 09:56

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: nf

A je katera nosečka in sem slučajno spregledala???

mislim, da si čisto na tekočem....sedaj je zopet kr neko zatišje....upam, da pred klomifensko-nosečniško invazijo! user posted image

clock-img

21.08.2008, 10:06

clock-img

nf

pencil-img

1164

opa! to bi bilo pa fajn! ajmo klomifenke, v akcijo! user posted image  user posted image
Ja če imam slučajno danes ovulacijo, sva midva natempirala user posted image  čist hudo, ampak ja bomo videli septembra rezultate.

clock-img

21.08.2008, 10:18

clock-img

neela

pencil-img

2128

Ja če imam slučajno danes ovulacijo, sva midva natempirala user posted image  čist hudo, ampak ja bomo videli septembra rezultate.

user posted image user posted image user posted image sta 'šaržerje' napolnila..... user posted image ...le pazita, da se vama ne zgodi, kot se je Debevcu na OI...ko mu je metek zatajil...nf, ti sam dobro cev ščisti....user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2008, 10:21

clock-img

Anonimen

user posted image    user posted image    user posted image

me pa nasmejite..

eno vprašanje: je katera opazila, da v času O pogosteje hodi na wc? Že par dni se mi dogaja, da morm ponoč 4x it lulat.user posted image user posted image

clock-img

21.08.2008, 10:37

clock-img

neela

pencil-img

2128

suzi, niti ne. Bi pa vsekakor to ugotovila, ker bi bila zelo zelo tečna, če bi morala tolikokrat ponoči vstajat....sredi lepih, včasih mokrih user posted image sanj....user posted image user posted image

clock-img

21.08.2008, 10:52

clock-img

nf

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image user posted image user posted image sta 'šaržerje' napolnila..... user posted image ...le pazita, da se vama ne zgodi, kot se je Debevcu na OI...ko mu je metek zatajil...nf, ti sam dobro cev ščisti....user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuu ****ti, pomoje ne najdeš bolj očiščene cevi od moje! Če jo je pa Ribičeva 2 uri ribala user posted image  user posted image  user posted image  Pa moj dragi mora kr naprej goltat vitamine, tko da je vse na mestu. user posted image  user posted image

clock-img

21.08.2008, 10:53

clock-img

nf

pencil-img

1164

suzi!!!! 4x na noč na wc mene bolj spominja na nosečnice user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

21.08.2008, 12:52

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

suzi!!!! 4x na noč na wc mene bolj spominja na nosečnice user posted image  user posted image  user posted image

mene tudi! user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

21.08.2008, 12:54

clock-img

Anonimen

ne, ne.. najbrž ne bo to.. user posted image    user posted image   user posted image  sem šele na 21. dnevu od 33. je prekmalu..

clock-img

21.08.2008, 12:55

clock-img

nf

pencil-img

1164

Mogoče je pa to že 54. dan, ker se je bejbi zasidral kljub krvavitvi. user posted image

clock-img

21.08.2008, 13:06

clock-img

Anonimen

user posted image     user posted image

nf, ti si mi pa optimist.. user posted image    user posted image     user posted image

aja, pa mozolji so se mi začeli delat?? kaj pa na to praviš?? user posted image   user posted image

clock-img

21.08.2008, 13:11

clock-img

nf

pencil-img

1164

Noseča, itak, valda! user posted image  user posted image  user posted image  Jah kaj, sej moramo bit optimistične!!!

clock-img

21.08.2008, 13:16

clock-img

neela

pencil-img

2128

Noseča, itak, valda! user posted image  user posted image  user posted image  Jah kaj, sej moramo bit optimistične!!!

Ste pa prave mojstrice v iskanju še tako atomsko malih znakcov user posted image . Bravo ve, diagnostičarke! user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2008, 13:19

clock-img

Anonimen

a mislte, da bi mi test pokazal user posted image  že danes?? user posted image user posted image

user posted image    user posted image    user posted image     user posted image     user posted image

clock-img

21.08.2008, 13:40

clock-img

nf

pencil-img

1164

hahahahahahaha valda brž delat!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

21.08.2008, 14:06

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

user posted image     user posted image

nf, ti si mi pa optimist.. user posted image    user posted image     user posted image

aja, pa mozolji so se mi začeli delat?? kaj pa na to praviš?? user posted image   user posted image

bemtiš kaj se norca delate, to je ja resna stvar! jst sem bla taka k na soški fronti...polno bunkejrev napolnjenih s strelivom!

clock-img

21.08.2008, 14:09

clock-img

neela

pencil-img

2128

Fargi, maš čisto prav...ni se za norca delat iz teh stvari. Samo kaj, ko smo tukaj večinoma že take težkokategornice, da imamo že čisto slonjo kožo...in da se iz 'vsega hudega' moramo že malo ponorčevat, kajne nf in suzi???

clock-img

21.08.2008, 14:24

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

hja, slonjo kožo...še dobr da ne živimo v afriki al pa indiji in da ne morejo do nas kaki slončki....user posted image user posted image

clock-img

21.08.2008, 15:34

clock-img

nf

pencil-img

1164

Mah to sploh ni hudo! To kar imamo me je še čist zabavno. Če si pa v afriki pa nimaš kej jest, je pa res malo bolj zaskrbljujoče. user posted image  Jaz sem zelo zelo zadovoljna s svojim lajfom, če bo pa prišel še kakšen otroček, bom pa še bolj. user posted image  Če pride vse hitro, sploh ne znaš cenit. haha kakšnega moralca sem spustila user posted image

clock-img

21.08.2008, 15:46

clock-img

little angel

pencil-img

477

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

user posted image    user posted image    user posted image

me pa nasmejite..

eno vprašanje: je katera opazila, da v času O pogosteje hodi na wc? Že par dni se mi dogaja, da morm ponoč 4x it lulat.user posted image user posted image

pa ves da se je meni tudi to dogajalo, glih v casu ko naj bi bila O, ampak sem skoraj ziher da je ni bilouser posted image me pa zdaj ze 3 dan full spika po jajnikih odkar sem zacela jest ta duphastonuser posted image

clock-img

21.08.2008, 16:07

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Pri meni je kar naenkrat ful gužva, kar pomeni da imam manj časa za RR.
Tako da samo nahitro par komentarjev...

Mene ponavadi pritisne velikokrat lulat kadar popijem velike količine vode...

Diagnostičarke ste pa ta prave.. človk si ne bi mislu, da ste same veteranke na kupu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem